Украйна назова поименно руските военни части в Донбас

OFFNews Последна промяна на 18 април 2015 в 19:54 17336 26

Проруски сепаратисти.
Проруски сепаратисти.

Началникът на Генералния щаб на украинската армия Виктор Муженко разкри кои точно военни руски формирования се сражават на територията на Донецк и Луганск, съобщи AFP.

Според него те все още се намират на територията на Украйна въпреки, че през февруари беше подписано споразумение за мир в Минск, което изискваше всички чуждестранни части да бъдат изтеглени от отцепилите се райони.

„Мога да дам пример с 15-а моторизирана бригада на втора армия от централния окръг, 8-ма моторизирана бригада, 331-и парашутистки полк от Кострома, 98-ма парашутистка дивизия“, посочи Муженко.

Той допълни, че има сведения за всички руски подразделения, къде се намират, колко души наброяват и с какво са въоръжени.

Муженко дори твърди, че има доказателств за участието на руските войски в боевете при през февруари в Чорнухино, Логвиново и Дебалцево.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.04 2015 в 11:16

# ISTINA или ИСТИНА
Нещо се си се пообъркал, нашите войници вече се биха и бият в Афганистан и бяха изклани в Кербала, но не по вина на руснаците, неграмотнико.Защо са им парите и децата на запад ли? Защото са били слуги на западни господари, докато продаваха държавата 25 години.

20.04 2015 в 11:02


поименно, няма грешка.
даже календар издава ес-бе-у-то.


https://pbs.twimg.com/media/CDBGnfWUsAEkwIr.jpg

20.04 2015 в 10:58

Ма нещо май ви боли? Нека, нека. Ни децата ми учат на запад, ни парите са ми в западни банки, ни западна кола карам.

20.04 2015 в 10:34

той путин и танкове и ракетни системи не им дава, купуват си ги от супермарката и аптеката в донецк. а иначе тези със зелените дрехи и калашниците са туристи тръгнали за гъби за чорбичка...

20.04 2015 в 09:53

Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

20.04 2015 в 09:51

Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

20.04 2015 в 08:10

Защо пък да не са там. Лошо няма. Американците също са там. Мера според мера.

19.04 2015 в 23:21

е повторение на всички известни на света данни да руските войски в Донбас. Например Съединените щати имат готовност да предоставят на руския народ пълните данни, с които разполагат по същия въпрос.

19.04 2015 в 14:09

Статията е преписана от донаборник на средна възраст, с епилирано тяло и завоалирана лява резба! Поименно! Едно време имах урок по френски език, дето един парижанин се хвали на друг, че вестниците пишели за него! На въпроса на събеседника си "Какво писаха за тебе?", отговорът бил "Ами писаха, че в метрото за еди коя си година са се возили еди колко си пътника и той е бил един от тях"!Да не говоря, че такива наименования на части и съединения в руската армия няма! Ей, момчета, абе момичета, компютърния преводач по-добре щеше да преведе пратената чернова!

19.04 2015 в 14:01

Кой в какво вярва е въпрос занимаващ Светия синод и главното мюфтийство. Когато става дума за войски чужда територия има други експерти които си подкрепят твърденията с факти, а не с поличби и привидения.