Quantcast

The Times of India: MH370 e летял на автопилот преди да се разбие

OFFNews Последна промяна на 26 юни 2014 в 17:50 1318 3

Снимка Архив

Изчезналият малайзийски полет MH370 се е движил на автопилот преди да му свърши горивото и да се разбие. Това е последната информация, дошла от австралийските служби, работещи по издирването на самолета, пише “The Times of India”.

“Допускаме, че автопилотът на самолета е бил задействан ръчно”, коментира директорът на австралийската транспортна служба по безопасност Мартин Долан.

Все още не се знае кога точно полет MH370 е минал на режим автопилот.

Последната информация по издирването на изчезналият Бойнг 777 дойде малко след като властите обявиха поредната промяна в маршрута на издирване.

Търсенето ще се съсредоточи върху площ, намираща се на 1800 километра от западното крайбрежие на Австралия, обяви вицепремиерът Уорън Tрус.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.06 2014 в 19:11

Интерсно е, как по телевизиите за запад в новините дадоха за изчезналия самолет, а после, непосредствено след това, пуснаха репортаж за това, как учените проследили бяла акула и чрез чип заложен в нея установили, че е бременна...
Кога тия технологии ще ги въведат и при самолетите...?

26.06 2014 в 18:21

Това за автопилота се знае много отдавна. Не се знае защо е преминал на автопилот, кога и в каква посока е полятял на автопилот. Не е и 100% сигурно, че се е разбил в океана.
Властите в Малайзия твърде дълго не публикуваха данните за полета, след което твърде неумело ги интерпретираха. За мен те са сред основните виновници.

26.06 2014 в 18:16

Да бе, те още не са го намерили, а знаят как е пилотиран и къде е паднал. Глупости...