Рапърът Кание Уест отново с апетит към президентското кресло в САЩ, предложил Доналд Тръмп да му стане вице

Красимир Крумов 25 ноември 2022 в 21:55 1571 0

Снимка Getty Images

Рапърът Кание Уест се смее по време на среща с президента Доналд Тръмп в Овалния кабинет на Белия дом във Вашингтон на 11 октомври 2018 г.

Рапърът Кание Уест, който обяви намерението си да се кандидатира за президент на САЩ през 2024 г., твърди, че е предложил на бившия президент Доналд Тръмп да бъде негов кандидат за вицепрезидент, съобщи Би Би Си. Кание Уест твърди, че е казал на Доналд Тръмп, че ще бъде страхотен кандидат за вицепрезидент през 2024 г. - и бившият президент буквално превъртял.

Това, по думите на рапъра, известен сега под творческия псевдоним Йе (Ye) и публикува в социалните мрежи видеоклип с логото на кампанията си "Ye 24", станало по време на бурна среща в Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида. По-рано тази седмица той наистина бе забелязан в голф клуба на Тръмп в Мар-А-Лаго в компанията на Ник Фуентес, известен американски националист. Изпълнителят разказва за реакцията на Тръмп след офертата да се включи в неговия екип. "Започна да ми крещи на масата, казваше, че ще загубя. Той работил ли е въобще за някого?"

Уест вече беше кандидат за президент на САЩ и през 2020 г., но успя да привлече едва 70 000 гласа.

45-ият президент на САЩ потвърди, че е вечерял с известния рапър в имението си във Флорида. Тръмп обаче увери, че вечерята не е продължила дълго и е преминала безпроблемно, предаде Франс прес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!