Путин иска да избие зъбите на всички, които смята за врагове на Русия

OFFNews 20 май 2021 в 22:18 4613 1

Снимка Пресслужба - Кремъл

Руският президент Владимир Путин заплаши днес, че ще "избие зъбите" на тези, които смята за врагове на Русия.

"Всички искат да ни ухапят или да ни отхапят нещо. Но те трябва да знаят, тези които биха опитали да направят това, че на всички ще избием зъбите, за да не могат да хапят. Това е очевидно", каза Путин на среща на патриотични организации.

"Даже след като загубихме една трета от потенциала си (с разпадането на СССР), за някои Русия все още е прекалено голяма. Всъщност потенциалът е колосален и територията й остава най-голямата на света", добави президентът.

Путин обаче не уточни към коя страна са адресирани тези думи, отбелязва Франс прес.

Освен това президентът похвали отново последните разработени от Русия оръжия, като свръхзвуковите ракети "Авангард", представяни като способни да преодолеят всяка система за противоракетна отбрана.

Путин твърди, че неговата страна е успяла да модернизира арсенала си, без да натовари прекалено националната икономика. Той посочи, че Русия се готви да похарчи тази година за отбрана 42 милиарда долара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1806

1

Nick Ivanov

21.05 2021 в 06:07

Не само зъбите трябва да им избие на врескивите евнуси Владимир Владимирович. Ами и да ги оноди здравата, по мечешки. Така че да се сврат в хомосексуалните си гета, и да престанат да учат света на мурафети.
 
X

Да помогнем на украинските деца!