Мексиканска сага: Свекърва залива с боя булчинската рокля на нежелана снаха, симулира инфаркт

OFFNews 01 март 2024 в 11:56 2536 0

булка

Снимка Скрийншот

Сиудад Обрегон, Мексико

Достойна за мексикански сериал история показва на какво са способни родители, които не одобряват избраницата на сина си. Големият кусур на младата жена бил, че е от по-бедно семейство. Макар свекърът и свекървата да не пестят сили да осуетят сватбената церемония, тя все пак се състои, пише "Ню Йорк Поуст".

Александра се влюбва в богат мъж от Сиудад Обрегон в Мексико, но още в самото начало на връзката им родителите му отказват да я приемат и я обвиняват, че е с него само заради парите му. 

Първоначално не искат да се запознаят с жената с по-нисък социален статус, а след това ѝ предлагат празен чек, за да впише каквато иска сума и да остави сина им на мира.

Решена да се докаже като всичко друго, но не и като „златотърсачка“, Александра игнорира постоянните коментари от страна на семейството на партньора си, макар да е подложена и на тормоз в социалните мрежи. Двойката остава вярна един на друг и се сгодява.

След като научава за това, бъдещата свекърва на Александра - Маупе, симулира сърдечен удар. Обвинява влюбените за здравословните си проблеми и принуждава сина си да покрие всичките ѝ медицински разходи.

Инсценировката не помага и на 18 февруари сватбената церемония се състои. Родителите на младоженеца отказват да присъстват, но не и да кроят пъклени планове.

Нежеланата снаха Александра

Докато стои пред църквата, в очакване на мине по пътеката към любимия, булката внезапно е напръскана с кървавочервена боя от двама мъже. Оказва се, че те са наети от родителите на младоженеца. Майката на булката е шокирана, защото решава, че дъщеря ѝ е ранена. И това не отказва Александра, която се връща вкъщи и сменя роклята си.

Не се отказват и родителите на младоженеца. Те подават сигнал в полицията, че на сватбата се продава дрога. Полицаи претърсват всички гости, а младоженецът е на косъм да бъде арестуван. Служителите на реда не откриват нищо обезпокоително и се оттеглят. Сватбата се състои.

Проблемите продължава и след церемонията, когато младоженците трябва да потеглят за медения си месец. Родителите скриват паспорта му, опитват се да подкупят туристическия агент, за да отмени пътуването, но усилията им остават напразни. В крайна сметка младото семейство отпътува за медения си месец, макар низвергнатият син да е уволнен от семейната компания.

Докато са на своето сватбено пътешествие, историята им става изключително популярна в социалните мрежи. Хора от местната общност в Сиудад Обрегон наказват родителите на мъжа, като замерят къщата им с яйца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика