Кей поп звездата от 'Блекпинк' Лиса ще участва в сериала 'Белият лотос'

OFFNews 13 февруари 2024 в 12:16 2087 0

Лиса от

Снимка GettyImages

Певицата Лиса от кей поп групата "Блекпинк"

Певицата Лиса от кей поп групата "Блекпинк" ще се появи в третия сезон на хитовия американски телевизионен сериал "Белият лотос", съобщи Ройтерс.

Като част от известната момичешка група "Блекпинк", Лиса е една от най-известните жени в родната си Южна Корея. Това ще бъде дебютът на изпълнителката в Холивуд. Известно е, че в сериала на HBO Лиса ще участва с пълното си име - Лалиса Манобал, но не се съобщава каква ще е ролята й. 

Миналата седмица певицата обяви, че е създала своя собствена компания - Lloud, която ще работа в сферата на музикалната и развлекателната индустрия.

Колегата на Лиса - Джени, участва в шоу заедно с Лили-Роуз Деп и Уикенд в драмата на HBO "Идолът" през 2023 г., припомня Ройтерс.

Четирите момичета от "Блекпинк" подновиха договорите си с южнокорейската звукозаписна компания YG Entertainment Inc в края на миналата година.

По-рано тази година групата постави световен рекорд за най-гледан музикален канал в YouTube, като абонатите надхвърлят 90 милиона, отбелязва Ройтерс.

Снимките на третия сезон на "Белият лотос" ще започнат този месец в Тайланд. Преди дни стана ясно, че българският актьор Юлиан Костов също ще се снима в третата част на сериала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика