На какви якета и ботуши да заложим в студените дни?

OFFNews 30 септември 2020 в 11:48 3638 0

И неусетно дойде времето от годината, в което поглеждаме към зимния гардероб и започваме да визуализираме аутфит за по-студено време. Нещо, с което да приковем погледите около ски пистата, а и не само. За да си спретнем перфектния стайлинг, ще ни трябват последните колекции якета и ботуши.

Каквото и да си говорим, зимното яке е ключов елемент. Независимо дали за зимния курорт или в града. За целта обаче трябва да бъде добре подбрано. Ето как. Може да сме в деним от глава до пети и да закопчаем визията със зимни ботуши и зимно яке. Ключът към златната комбинация е да съчетаем по-интензивни цветове с по-светли тонове.

Якета за жени

Какво ново на планетата на якетата през този сезон? Още повече варианти за дамски якета в плътни, категорични цветове. По отношение на кройката нещата са в двете крайности. Залагаме или на късо, или ултрадълго яке, за да останем "top of mind" на всички около нас, независимо къде ще сме през празничните дни.

Как обаче да подредим нещата, така че ултрадългото яке да изглежда шик? Тази година е лесно. Можем да го съчетаем с широки или скини дънки и ботуши, които привличат погледа с цвят и пух. Златното сечение е, когато комбинираме обрани кройки, топла материя и заключим всичко с аксесоар. Така можем да покорим не само планината, но и града.

На какъвто и аутфит да залагаме, този сезон той задължително върви с ботуши. В един момент всичко се върти около тях. Ето защо трябва да сме хипервнимателни, когато редим стайлинга. Ако се колебаем, винаги може да заложим на кожени ботуши със свежи детайли по тях. Те ще ни накарат да се чувстваме специални, особено в комбинация с пола, която е с цветен принт, и късо oversized яке. 

Обувки за мъже

Съвсем скоро температурите ще паднат значително. Ще го познаем и по гардероба на мъжете. В началото ще се появят тънките ботуши и ботите. След това ще дойдат дебелите модели, а накрая и непромокаемите. Можем да се обзаложим, че тази зима отново ще ни изненада не само със сняг, но и с мултифункционалните модели. Брандове като Sorel, UGG Australia и Columbia имат специални колекции с тотално нови предложения за тази година. Ботушите им влизат много лесно в комбинации през този сезон, но имат и потенциал за успешни съчетания и през следващите.

Всички знаем, че си има момчета, които почитат спортния стил независимо от сезона. Те могат да изберат чифт маратонки. При мъжете ключовите моменти в аутфита са същите: безкомпромисни ботуши и късо яке. Тази комбинация изстрелва на върха на хранителната верига, независимо на кой зимен курорт ще заложите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови