Брижит Макрон смайва с къси тоалети, Мелания Тръмп - със стил

OFFNews 14 юли 2017 в 16:43 85104 5

Тоалетите на две от най-популярните първи дами са сред широко обсъжданите теми по време на посещението на американския президент Доналд Тръмп в Париж.

Съпругата на френския президент - Брижит Макрон - посрещна за пръв път на родна земя Мелания Тръмп. Дръзкият избор на къси поли над коляното на 64-годишната първа дама особено се открoи на фона на по-консервативната линия, на която заложи в тоалетите си 47-годишната мисис Тръмп. Тя се появява в безупречно ушити тоалети, винаги с дължина под коляното. Стилът й бе определен като консервативен шик.

"Mon dieu, Mrs Macron!", възкликна британският "Дейли мейл". Изданието се диви на късите дължини на роклите на Брижит, които все пак са съобразени с протокола. Дизайнът на един от тях, дело на модната къща Lоuis Vuitton, е вдъхновен от униформите на медсестрите, посочва изданието. Мелания, от своя страна, пристигна във Франция с перфектно ушит тоалет на модна къща "Кристиан Диор" в червено и бе веднага сравнена с елегантната Джаки Кенеди.

На вечеря в Айфеловата кула

Според модни експерти двете дами показват собствен стил, а гардеробът им е умишлено издържан с цветовете на френския флаг - синьо, бяло и червено.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12004

2

тути-фрути

14.07 2017 в 19:50

Мелания е като с дреха под наем с тоз червен котюр, па макар и Dior.
Шик и стил не могат да бъдат противопоставени, btw...

26179

1

ELPIDA

14.07 2017 в 18:09

Браво на Мелания - стил и красота.По-добре да не си надига полите,щото "другата" с полуспортните си тоалетчета направо пада в кереча.
 
X

Подкастът на OFFNews