Тарханов може да се върне в Славия

OFFNews 04 ноември 2016 в 11:42 2749 0

Напусналият треньорския пост в Славия руски специалист Александър Тарханов е получил уверенията на президента на "белите" Венцеслав Стефанов, че вратите на "Овча купел" са широко отворени за него и винаги може да се завърне.

Тарханов си тръгна малко изненадващо в края на полусезона, след като получи предложение от руския Урал Екатеринбург, който освободи Вадим Скрипченко. Още същия ден с него са се свързали от Урал и той е приел предложението. Първоначално Стефанов се е възпротивил, но Тарханов го е убедил да му прекрати договора.

"Каза ми "Чакаме те отново, в Славия винаги ще има място за теб". Доволен съм от престоя си в България. Направихме млад отбор. В школите в България се работи добре, има много добри млади футболисти, които оправдават очакванията. Не винаги резултатите ни се получаваха, но играехме добре.

Рано е да се говори дали ще взема играчи от Славия в Урал, но има двама 18-годишни близнаци централни защитници, които са много талантливи.

Президентът Венцеслав Стефанов е душа човек. След слаб мач понякога влизаше в съблекалнята и повишаваше тон, но след пет минути му минаваше.

Никога не съм участвал в уговорен мач. Веднъж през 1983 г., когато бях футболист на ЦСКА, ни предложиха 10 000 рубли, голяма сума навремето, за да загубим от Торпедо Кутаиси. Засегнахме се на офицерска чест и победихме с 6:0", споделя Тарханов пред руските медии.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!