Даниел Асенов и Хавиер Ибаниес са на полуфинал на Европейското първенство по бокс

OFFNews 27 май 2022 в 21:18 1588 1

Снимка БТА

Даниел Асенов и Хавиер Ибаниес гарантираха още два медала за България от Европейското първенство по бокс за мъже в Ереванм съобщи БТА.

След Ергюнал Себахтин, който се класира за полуфиналите в категория до 48 килограма, двама от най-добрите национали спечелиха победи в арменската столица.

Даниел Асенов, носител на шест златни отличия от европейски първенства, стигна до успех над Салах Омар (Германия) в категория до 54 килограма. Българинът спечели категорична победа с 5:0 съдийски гласа и си гарантира минимум бронзов медал в Ереван. В типичния си стил той не остави шанс на съперника си и в неделя ще се изправи срещу Дилън Ийгълсън (Ирландия).

По същото време, но на ринг Б, Хавиер Ибаниес си гарантира медал след успех с 5:0 съдийски гласа над Небил Ибрахим (Швеция). Натурализираният кубинец се класира за полуфиналите в категория до 57 килограма, като потвърди очакванията да се представи на висота и да донесе отличие от Ереван. За място на финал в неделя Ибаниес ще срещне представителя на домакините Артур Базеян.

Четвъртият представител на четвъртфиналите днес Кристиян Николов отпадна от турнира. Националът при 80-килограмовите отстъпи пред сърбина Артьом Агеев и остана на пето място в класирането.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

906

1

Paulas

28.05 2022 в 19:47

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062