Александър Попов привика юноша за мача с Нолико

Васил Георгиев 20 декември 2011 в 13:43 1317 0

Треньорът на мъжкия ни волейболен шампион ЦСКА Александър Попов привика юноша за домакинския мач на тима с Нолико от Шампионската лига.

"Армейците" посрещат Нолико в новата многофункционална спортна зала "Арена Армеец" утре, като ще опитат да стигнат до първа победа в груповата фаза за сезона.

Александър Попов може да разчита на всичките си играчи с изключение на контузения Владислав Александров. Преди седмица в мача с Нолико в Белгия Александров се появи в игра във втория гейм, но престоя на площадката по-малко от минути, тъй като изкълчи глезен. На мястото на Александров в групата за сблъсъка бе привикан юношата Веселин Илиев.

В титулярния състав на ЦСКА се очаква да започне либерото на националния тим Теодор Салпаров. Както е известно, Теди получи сериозна контузия през пролетта и претърпя операция, от която се възстановяваше допреди два месеца.

Канадският ветеран Джейсън Халдейн, който направи силен дебют за ЦСКА преди седмица именно срещу Нолико, също ще е титуляр.

"Надявам се публиката да ни подкрепи - коментира Александър Попов. - Очаквам се труден мач и се надяваме на успех".

Тимът на Нолико ще направи официалната си тренировка преди мача днес от 16,30 часа в "Арена Армеец". Заради контузия капитанът на тима Йо ван Декраен е под въпрос за мача. Заради контузия в глезена най-вероятно сблъсъка ще пропусне и Йелт Маан.  

Групата на ЦСКА за домакинския мач с Нолико

Веселин Илиев, Евгени Иванов, Стоян Самунев, Велизар Кьосев, Емилиан Мирчев, Джейсън Халдейн, Георги Манчев, Ивайло Стефанов, Светозар Иванов, Николай Иванов, Теодор Салпаров, Антон Василиев

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!