Quantcast

От Катуница до Хондурас (телефоните в тефтерчето на Цар Киро)

Николаос-Теодорос Цитиридис Последна промяна на 22 януари 2014 в 14:02 19392 3

Трима митничари, шефът на ДАНС-Пловдив и един полицай са сред спешните телефонни номера в изтеклото вчера тефтерче на Цар Киро.

От вчера до днес прозвъняхме на всички номера, отбелязани в тефтера, включително и тези, които не са български.

Успяхме да се свържем с митничаря Димо Боев, който заяви, че няма нищо общо с Цар Киро, въпреки че неговото име е най-споменавано в тефтера на ромския бос.

Днес се свързахме и с шефа на ДАНС-Пловдив Димитър Влахов, който през 2009 г., когато е и водено тефтерчето, е бил шеф на дирекцията за борба с корупцията и организираната престъпност в Пловдив. По телефона той отказа коментар по случая, но отрече да има връзка с Цар Киро, като заяви, че не го познава.

С останалите герои от тефтера на Цар Киро не успяхме да се свръжем.

Номерата на Борето Лачев, "мажа" на митничарката Татяна (Таня) Лачева са хонударски. Справка на OFFNews в интернет установи, че кодът е на стационарен, а не на мобилен оператор. Вероятно хондураският телефон се използва, за да пренасочва разговорите към друг оператор. Първият телефон дава сигнал, че връзка не се осъществява. Обаждане към втория включва съобщение от оператор, навярно за това, че номерът е невалиден.

Номерата на митничарките Татяна Лачева и Диана Стоянова са вече несъществуващи, а два от тези на Лачева дават свободно и веднага след това зает сигнал.

Телефонът на "Георги Димитров ОГП" няма сигнал.

Тони Спасов "и.полиция" пък не си вдига телефона. Ивана Тенева от НАП и счетоводителят Краси Димитров са изключили телефоните си.

В тефтера на Цар Киро има и още интересни имена, но без телефони. Едно от тях е името на Явор Гечев, зам.-министър на земеделието.

Тази сутрин в БНТ Гечев заяви, че не познава Кирил Рашков, а тефтерчето е "политически пасквил".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.01 2014 в 17:37

Абе, интернет-зомбита! В цялата Вселена не може да се намери неин представител, който да си признае, че е е.ан!

23.01 2014 в 13:52

щото ходураски звучи по екзотично и да не се бърка със съзвучното му педераски :)

22.01 2014 в 17:44

Ако някой има идея що са хондураски, ще ми е интересно да я сподели... Щото лесно можеше да са сръбски, гръцки, румънски или дори албански.