Цар Киро: Тефтерчето не е мое

OFFNews 22 януари 2014 в 07:43 5785 7

Цар Киро: Тефтерчето не е мое
Цар Киро: Тефтерчето не е мое

Ромският бос Кирил Рашков отрече скандалното тефтечре с имена и телефони на служители на митниците, НАП, МВР да е негово.

На редакционната поща на OFFNews бяха изпратени сканирани страници от въпросното тефтерче. В него освен имена на служители, се вижда името на Явор Гечев, действащ зам.-министър на земеделието, а от "паметните записки" става ясно, че Кирил Рашков вероятно е отделял значителни суми за партийната каса на БСП. В тефтерчето е записана уговорка за среща с представители на ГЕРБ. 

Пред БНТ тази сутрин Цар Киро обясни, че тефтерчето не е автентично и почеркът не е негов. Рашков твърди, че става въпрос за политическа атака на хора от ГЕРБ, които са го вкарали в затвора, без той да е виновен. 

"Не знам как този тефтер от преди 4 години е попаднал сега в полицията", каза Рашков и обясни, че никога не е имал контакти в полицията или НАП. Той каза, че ако е имал такива контакти, е нямало да бъде в затвора.  

От своя страна Явор Гечев определи скандалът с тефтерчето като "пасквил" и каза, че не познава никого от фамилия Рашкови. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!