Студенти във Велико Търново насрочиха протест за януари

OFFNews 26 декември 2013 в 14:05 1833 0

Ранобудните студенти вдигат протест по Коледа
Ранобудните студенти вдигат протест по Коледа

Ранобудните студенти от университета във Велико Търново обявиха, че днес ще подкрепят колегите си от цялата страна и насрочиха нов протест за 8 януари. 

В съобщение до медиите студените заявяват, че последният протест, който са организирали в Старата столица, е бил на 18 декември. "Това обаче не ни пречи да се присъединим към днешния Общонационален протест, в който ще се включат повече от 30 града в България, сред които е и Велико Търново", се казва още в съобщението.

Студентите заявяват, че част от тях ще излязат в 15:00 часа пред сградата на пощата във Велико Търново, за да покажат наравно с другите граждани неодобрението си към правителството.

Изказваме поздравленията си към организатора на този протест и заявяваме подкрепата си към него.

Надяваме се, че днешният ден, 26.12.2013 г. ще остане емблематичен за България. Надяваме се, че щом хора от цялата страна, а и българи от чужбина, се вдигат на бунт, това ще доведе до едно по-добро бъдеще. Нека си го пожелаем и нека Оставката на това продажно правителство бъде нашият коледен подарък, се казва още в съобщението.

В същото време студенти излязоха на протест във Варна. Студентите, окупирали университета в Благоевград, обявиха, че също ще излязат на протест днес. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !