Quantcast

Студенти в Кьолн и Виена подкрепиха студентската окупация (снимки+видео)

Вероника Шербанова Последна промяна на 02 ноември 2013 в 13:09 3406 4

Студенти от Кьолн подкрепиха студентските окупации
Студенти от Кьолн подкрепиха студентските окупации

 

 

Български студенти в Кьолн и Виена подкрепиха студентските протести в България. 

Студенти във Виена разпространиха видео, в което пеят „Върви, народе възродени“ в подкрепа на студентските окупации в България.

Заедно с колеги решихме да се съберем във Виенския университет и да изпеем част от песента, което ще запишем на видео. След това ще предадем щафетата на друг град извън България и ще съединим всички видеа, след което ще ги изпратим в България, обясняват студентите.

„Спомнете си колко пъти очите ви са се насълзявали пеейки тази песен на 24 май, далеч от Родината. Мисля, че тя трябва да се пее в моменти като сегашния. Няма как да им помогнем физически, некa им помогнем с музика!!! Сигурна съм, че това ще ги мотивира повече. Всяка подкрепа е от значение за тях, за нас, за всички!“, допълват те.

В Деня на народните будители студентските окупации в България бяха подкрепени и от студенти в Кьолн. В знак на подкрепа към случващото се те издигнаха плакати с надписи "Оставка" , "Ние сме с вас", "OccupySU" и "ДАНС with me".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.11 2013 в 14:58

Браво, деца! Не съм се и съмнявала в подкрепата ви !

03.11 2013 в 11:47

Твърде далеч си от истината. Определяш без дори да си малко запознат.

02.11 2013 в 22:51

Синчетата и дъщеричките на обикновенния отруден българин не учат "във Виена" и "Кьолн". Това са най-вероятно дечица на "бизнесмени" и държавни чиновници, замогнали от държавни поръчки, европейски фондове и кражби по времето управлението на гробаджийската шайка, както и стипендианти на Отровено общество и др. подобни българофобски фондации.

02.11 2013 в 14:32

Браво деца . :)