Зеленогорски: Наши кметове искат да останем в управлението

OFFNews 15 декември 2015 в 08:53 2889 8

Зеленогорски: Наши кметове искат да останем в управлението

Снимка БГНЕС, архив

Няма решение на Реформаторския блок дали ще останем в управлението или ще минем в опозиция. В момента единството легитимно решение е решението да сме част от управляващото мнозинство, така ще е докато то не бъде отменено. 

Това коментира пред Нова тв съпредседателят на парламентарната група на РБ Найден Зеленогорски, който е и част от ръководството на „Движение България на гражданите” (ДБГ).

„Петър Москов според мен се справя отлично. Не се съмнявам нито в професионалните, нито в моралните му качества. Аз подкрепям Петър Москов и ще продължавам да го подкрепям. Това е правилното решение. Той е министър на Реформаторския блок. Ние сме избрани от симпатизантите на Реформаторския блок” , каза още Зеленогорски.

„Аз винаги търся това, което ни обединява. Чух се с кмета ни в Монтана, кмета ни в Плевен, кмета ни в Добрич. Тяхното мнение е, че трябва да направим усилие да останем в мнозинството и да реализираме реформите”, каза още Зеленогорски.

Той заяви, че не подкрепя протестите смята, че те са организирани от ДСБ. "Не бих подкрепил протестиращите, които викат под прозорците на Министерски съвет "предател". Не може до вчера да си бил рамо до рамо с един човек и да го заклеймяваш по този начин", обясни той. Според него Блокът трябва да излезе с общо решение, защото в противен случай избирателите ще останат недоволни. "Преди Коледа да им сервираме това, не ми се струва най-добрият подарък - отново разцепление, отново предсрочни избори", категоричен е той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови