Възраждане иска тестове за наркотици заради Ицо Хазарта, но не и за COVID

Йорданка Веселинова 14 януари 2022 в 12:53 5003 3

Снимка БТА/Архив

Депутатите от партията на Костадин Костадинов поискаха въвеждането на тестове за наркотици и алкохол за народните представители. Поводът е вчерашното изказване на Христо Петров (Ицо Хазарта), който определи ПГ на "Възраждане" като "шепа нещастни фашисти".

"Трябва да имаме сигурност, че всеки един от нас депутатите влиза в Парламента трезвен и без влияние на наркотици", заяви Цончо Ганев.

Той допълни, че ще настояват всяка сутрин на входа на НС да се правят двата теста, които депутатите ще си плащат сами.

Така излиза, че депутатите на Костадинов са готови да плащат и да си правят тези тестове всеки ден, но не желаят да си правят антигенни тестове веднъж на 48 часа. Всъщност именно въвеждането на зеления сертификат за депутатите беше причината за протеста в сряда, по време на който депутати от "Възраждане" подстрекаваха симпатизантите си да щурмуват НС. Тогава неадекватно поведение видяхме именно от народни представители на тази партия, които обиждаха охранителите от НСО, Ангел Георгиев се сби с тях, а Искра Михайлова и Елена Гунчева се опитваха да настървят протестиращите и да влязат във физическа саморазправа с полицията. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

14.01 2022 в 14:20

Не.На този индивид просто няма на какво да се направи лоботомия.Той лобове няма.Кара го само на подкорие...психо- и социопатите са така,имат само подкорие....но не са нещастни и имат високо мнение за себе си....

14469

1

случайно прочетох

14.01 2022 в 13:36

Копейкин с лоботомия ли е?