Цветанов: Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже

Зам.-председателят на ГЕРБ предполага, че има "руска връзка" в апартаментгейт

OFFNews 29 март 2019 в 21:45 9365 10

Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже. Един депутат не може да бъде наказан, защото решението за излизане от парламента е лично волеизявление на народния представител, заяви тази вечер пред БНТ зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

Аз взех решението да напусна парламента. Когато се върнах от САЩ, разговаряхме с премиера час, час и нещо. И мисля, че това беше разумното решение, което трябваше да взема. Разумът надделя, а не емоцията, каза Цветанов.

Той е категоричен, че не става дума за "признаване на вина, а за морален акт".

С разумни решения се градят мостове. С емоционалните решения можеш да направиш само езера. Решението, което взех, е мъдро и ще консолидира партията, обобщи Цветанов.

Цялата интрига, която се създаде, е в услуга на предстоящата европейска кампания - за всички тези, които са наши политически опоненти. Аз живея близо година, може би, в новото си жилище. Някой да беше говорил по тази тема? - попита зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов предполага, че има "руска връзка" в апартаментгейт: "Наблюдавам това, което излезе в онлайн изданията. Можеш да видиш наратив - какво се случва през всичките тези години, когато си наблюдавал тези събития"

Aз съм почтен човек и това мога да го гарантирам с действията си, обяви той.

Зам.-председателят на ГЕРБ твърди, че никога не е облагодетелствал строителната фирма "Артекс". 

По думите му компанията е на пазара над 20 години, а той познавал собствениците ѝ от едва две години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

10

kokoten

30.03 2019 в 17:41

...нагло копеле....има и ще те накажат,келешино....потърпи още малко....

6000

9

Роро66

30.03 2019 в 10:45

Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже

Ами, да, като съдебната система и прокуратурата са ваши, няма кой! Забравяте едно - има Господ, който и каквото и да е той - съдба, висша сила, справеливост, възмездие... Нали знаете - връща се там, където най-много боли. Жал ми е за децата ти, Цв.Цв.! Надявам се да не приличат по нищо на тебе.

6000

8

Роро66

30.03 2019 в 10:41

Да беше замълчал вече, а? Целият в л...а, а още има и очи да говори! Що е то - български политик.
"Aз съм почтен човек и това мога да го гарантирам с действията си, обяви той." Как не се отвори земята под краката му... Но трябва да му признаем, че търпи развитие - научил е думата наратив. Не се знае обаче дали му е известно значението й.

12086

5

peter daskalov

30.03 2019 в 04:55

Видяхте ли докъде я докарахме? Един доказан нагъл крадец да смята, че над него няма никой и може да прави каквото си иска.Офнюз, стига сте ни занимавали вече с ръбестата му кратуна, намерете си други новини!

17439

3

мнение от IP

30.03 2019 в 02:37

Брейй, какви конспиратори.. набутаха му в ръцете апартамент на ниска цена, изчакаха една година и го атакуваха. Сега вече ще видим какво имаме като Цветанов в пълния му блясък. Сетих се без да искам как Елена Поптодорова рева по телевизора, че враговете от международното положение са я обвинили в кражба на крем. И това е по запомнящо се от самото деяние. Без разкаяние няма прошка.

17156

2

aviatora

30.03 2019 в 01:03

Престъпник!
 
X

Да помогнем на украинските деца!