Системата ни убива: Разходките приключиха, ние продължаваме с протеста

OFFNews 02 ноември 2020 в 14:31 3811 4

Снимка Архив

Майките от "Системата ни убива" продължават с протестите, независимо че Отровното трио обяви снощи край на досегашните вечерни митинги и шествия.  

НГИ "Системата ни убива" ще продължи да иска оставката на кабинета Борисов 3, докато тя не стане факт, уверяват протестиращите майки. 

Заглушаването на гражданския протест приключи. Камионът с колоните замина на предизборно турне. Безсрочният ни денонощен протест продължава повече от 240 дни (от 1 март 2020г).Ще включим скромните си озвучителни средства и сме готови да дадем думата на всеки буден и осъзнат гражданин, всяка вечер след 19 ч., уверяват те.

И уточняват, че това ще се случва "на правилното място - пред Министерски съвет".

От шадравана оставка не се получава. Доказано! Разходките приключиха. Време е за действия! Да спасим България!, призовават от Системата ни убива. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

4

Стефан

03.11 2020 в 05:31

Системата убива всички. Вие кво искате?
Знаете ли колко хора умират от това, че не могат да дишат? Удушават се. Но кислород нямат. И държавата не им дава.
На вашата чалготека дадоха каквото поискахте. Разкарайте се, и оставете да поискат наистина умиращите.

"Аз съм заможно мамче - аз искам!" - може. А "аз не мога да дишам" - не е важно.
Омитайте се след ония джендъри, а?

1894

3

Sashkavas

02.11 2020 в 23:07

До тия дето слагат „-„ без дори да си направят труда да се мотивират, имам един въпрос дето ме мъчи: в нашето джендър балансирано общество, защо система (недо)убива само майки и защо на татковците и на ЛГБТ „семействата“ системата не пречи ? Абе много въпрос и мерак ама малко отговор и резултат.

1894

2

Sashkavas

02.11 2020 в 17:11

Еба тая система наистина за нищо нестава, от толкова време все ги убива а те стават все по-здрави и бодри. Гледам и дечицата им от дъжд и студ не им пука - де да можеха всички да са толкова калени, Да не би от системата да ползват Руски Новичок или просто толко си могат ? Само и малко ъкъл да можеше как да им се налее (по системата на Боко), щеше да е направо супер. Но все едно, под мъдрото ръководство на другарката Мая Дарк, целите ще бъдат постигнати 5 за 4 (разбирай петилектата ще я изпълнят за 4 години). Само се пазете от короната, че положението с леглата става тегаво.

4000

1

Liuba

02.11 2020 в 15:24

Сега вече си личи кои са платени и кои не.