'Системата ни убива' отива на избори заедно с Мая Манолова

OFFNews 21 август 2022 в 12:44 2483 3

Манолова

Снимка Архив

Мая Манолова

Майките на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" обявиха, че ще участват на предстоящите на 2 октомври избори за парламент като гражданска квота в листите на партията на Мая Манолова "Изправи се България".

"Защо Мая Манолова? Защото тя беше през цялото време до нас, не ни изостави, дори и когато се разграничихме от нейната партия", обясни Нели Димитрова от инициативата.

"Системата ни убива" работят с Манолова, още когато тя бе обществен защитник. От обясненията на членове на инициативата стана ясно, че не са се явили на предишните избори с формацията на Мая Манолова заради "Отровното трио", което бе сред организаторите на продължилите през почти цялото лято на 2020 г. протести срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

"Ще отворим нашите листи за хора с каузи и в най-тежката лидерска битка в 25 МИР - София би било справедливо листата да оглави Вера Иванова", съобщи Манолова и допълни, че майките са истински, смели жени и бойци.

В началото на седмицата от "Системата ни убива" обявиха, че ще участва в предсрочните избори, но не съобщиха с кого.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-240

3

редовно четящ

21.08 2022 в 17:47

Интересът клати феса, както се казва. Недостойно!

915

2

8LCHQ997B0oOvWE

21.08 2022 в 16:30

Въпреки ,че имам син 100процента инвалид,никога,ама никога няма да гласувам за тези интригантки.След като им вдигнаха парите и повишиха привилегиите ,си наеха слугини,а те продължиха да миткат по кафенета и молове.Мая ги прикотка чрез тях да търси съчувствие и подкрепа.Червива е с пари и се чуди какво да прави.Невротичката иначе ще умре от скука.
 
X

Да помогнем на украинските деца!