Симеонов: Политици и журналисти бранят престъпниците в Слънчев бряг

OFFNews 13 август 2017 в 16:33 8475 4

Следете внимателно кои медии коя страна ще заемат в битката за налагане на закона. Обвързаностите на подземния свят и престъпниците не свършват само до дискотеките в Слънчев бряг – те оплитат политици, хора от всички власти, редактори и журналисти в медиите.

Това обяви от профилите си в социалните мрежи вицепремиерът Валери Симеонов след нощната му акция в Слънчев бряг. В дискотека Bedroom той беше посрещнат със скандирания "П*дал", "Кабелджия" и "Оставка". 

Контролът на държавата върху заведенията и другите търговски обекти в Слънчев бряг и Черноморието ще стане еженощен до края на сезона. Крайно време е туристическите дейности в България да влязат в рамките на закона, а след началото на следващата пленарна сесия на Народното събрание, да прокараме подготвените промени в законодателството, които да спрат терора на тарикатите над нормалните хора, заяви Симеонов.

Ето какво разказа още вицепремиерът за последната си акция в курорта:

"Тази нощ държавата влезе в ролята си и в “Бедруум” – открита дискотека, работеща в противоречие с редица разпоредби на закона и тероризираща целия залив от години. При първата проверка беше иззета апаратура и изцяло спряно озвучаването. При втората проверка, около 04:00, отново беше спряно озвучаването, с което държавата показа воля и способност да наложи ефективно закона. Законът и наредбите на Община Несебър забраняват каквото и да било озвучаване в открити заведения след 24:00 ч.

Проверките в центъра на Слънчев бряг показаха по-задоволителна картина от предната нощ, което свидетелства за резултатност от действията на институциите. Рецидивистите от “Оксижен” отново тормозеха района с високи децибели, но и новият им комплект апаратура беше конфискуван и се възцари тишина. Що се отнася до обвиненията, че се фокусираме само върху шума, добре е всички да знаят, че две поредни вечери от касата на “Оксижен” се конфискува целият оборот по около 8 000 лева на нощ, налагат се актове по трудовия кодекс, закона за акцизи, данъци и складове, и други. Все актове, които водят до сериозни санкции за собствениците.

За пореден път се видя, че когато има политическа подкрепа, полицията може да си свърши работата безупречно – похвала заслужават специалните полицейски сили, командировани от Пловдив и колегите им от ОД на МВР Бургас. Контролът на държавата върху заведенията и другите търговски обекти в Слънчев бряг и Черноморието ще стане еженощен до края на сезона. Крайно време е туристическите дейности в България да влязат в рамките на закона, а след началото на следващата пленарна сесия на Народното събрание, да прокараме подготвените промени в законодателството, които да спрат терора на тарикатите над нормалните хора.

И не на последно място – следете внимателно кои медии коя страна ще заемат в битката за налагане на закона. Обвързаностите на подземния свят и престъпниците не свършват само до дискотеките в Слънчев бряг – те оплитат политици, хора от всички власти, редактори и журналисти в медиите."

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

4

Новак

14.08 2017 в 06:46

Междувременно може да започне и ремонта на "общежитията" на острова срещу Белене - може да е останал още някой лев от НДК или Оградата. Историята учи, че обикновено след борбата със силната музика последва борба с "неправилните" текстове и упадъчните елементи дръзнали да кажат нещо срещу Властта. След това са "некоректните" медии- която медия посмее да каже, че не е работа на вицепремиер да се прави на полицай ще бъде обявена за мафиотска. Следващата стъпка - Белене.
Да не забравяме, че имаше много хора по време на комунизма , които искрено вярваха ,че Битълс са упадъчни, че късите поли и дългите коси са разврат. Всичко е въпрос на пропаганда , а знаем сега кой държи медиите.
Не съм фен нито на сега популярните, измислени музиканти. Нито на онези вертепи по курортите. Но показното прилагане на закона може да значи решаване на бизнес спорове.

21061

1

рамбо

13.08 2017 в 17:26

Такива акции са необходими в заведенията на всичките ни морски курорти. Даже не трябва да са акции, а просто трябва да се задължат представители на общините и полицията всяка вечер в 01.00 да тръгват на проверка и който още надува музиката да го изключват.

 
X

Да помогнем на украинските деца!