Сидеров: Възстановяване на "Южен поток" и бетонна стена с Турция

OFFNews 13 януари 2016 в 10:57 3232 8

"На всички вас, които сте тук, ще пожелая през 2016 година на първо място да са на свобода, а на второ- да не станете жертва на показно убийство. Това като пожелание е достатъчно, останалото вие го имате".

Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров от парламентарната трибуна в първия работен ден на Народното събрание за новата година.

Той предложи на правителството да поиска писмено от Русия възстановяването на проекта "Южен поток", както и да се изгради бетонна стена, а не телена ограда по границата с Турция.

Сидеров започна декларацията си за новия политически сезон с думите:" Дами и господа започваме поредния безсмислен политически сезон в един парламент, в който нищо не се решава".

Депутатът заяви, че няма как да говори за реформи, защото "реформа в концлагер не се прави, тя става само от свободни хора в свободна държава".

По думите му няма как да става дума и за просперитет, защото в държавата няма правов ред и суверенитет.

"Няма да заблуждавам българските граждани. Те знаят, че през новата година не ги очаква нищо по-добро"

Сидеров каза, че преди година и няколко месеца, когато беше създадено сегашното правителство, в България е бил извършен преврат.

"Пуч, преврат, който смени законното правителство тогава, разтури законно избрания парламент, за да създаде една коалиция, която днес управлява поставяйки страната в огромен дълг", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!