Сестрата на Бойко Борисов: Пак го съветвам да се пази от нож в гърба

Според д-р Иванова брат й показва, че е помъдрял

OFFNews 29 ноември 2014 в 12:21 9700 2

Д-р Красимира Иванова, сестра на премиера Бойко Борисов.

Бойко Борисов трябва да се пази от нож в гърба, обяви сестрата на лидера на ГЕРБ и премиер за втори път Бойко Борисов д-р Красимира Иванова.

Тя гостува в предаването на Люба Кулезич в Нова телевизия. Коментарът беше по повод въпрос на Кулезич дали все още съветва брат си да бъде по-мнителен към хората в най-близкото си обкръжение, както го съветваше по време на първия му мандат като премиер.

Аз го съветвам само от екрана, когато се виждаме и чуваме, ние си говорим изключително лични неща, касаещи семействата ни, уточни д-р Иванова.

Сестрата съветва брат си да прощава, защото това е висша човешка добродетел, но да не забравя предателството, да не забравя забитите ножове в гърба и да продължава да става все по-мъдър.

"Вчера прочетох едно изречение в едно късметче от кафе: "Когато един пирон стърчи над другите, винаги пръв получава чук по главата". Така д-р Иванова отговори на въпроса как си обяснява, че Борисов е един от най-хулените министър-председатели.

Тя разкритикува отново д-р Петър Москов, който стана министър на здравеопазването и го обвини в политически рокади в здравното ведомство:

„В момента мисля, че е са политически принцип (уволненията и назначенията в МЗ), защото виждам, че хората, които са около Москов, са Реформатори. Според мен смените не са разумни. Аз съм против непрекъснатата смяна на експертни лица. Винаги съм вярвала в приемствеността".

Относно коментарите около факта, че тя ще става баба на очаквано от сина й момченце до края на годината, докторката посъветва българите:

"Злобата убива, радвайте се на всяко новородено бебе, независимо кое е то, няма никакво значение дали е на моето семейство или на някое друго семейство, Раждат се бебета, които са бъдещето на България".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!