Quantcast

Румен Петков: Участва ли премиерът Орешарски в кражбата на тръби?

OFFNews Последна промяна на 12 май 2014 в 09:48 6504 6

Румен Петков

"Участва ли премиерът Орешарски в кражбата на тръби? Или това е партийна самодейност?", попита днес Румен Петков от АБВ.

"Очевидната практика премиерът да назначава видни партийци в държавни бордове, без да вършат работа, няма как да се промени, тъй като е прекалено зависим от Пеевски и Станишев. Само че те крадат", твърди Петков.

Той призова Орешарски да провери хванатия да краде пари партиен деец във Варна.

"Ако е хванат да краде пари и той не прави нищо, значи той дели с него. Ако не дели с някой от варненските депутати", коментира Петков.

Той напомни, че Орешарски уволни областния управител на Монтана, само заради това, че се е ръкувал с Георги Първанов. Предполага, че сега не го притеснява, че някой краде тръби, защото не се познава с Георги Първанов.

Румен Петков написа в 25-ото си обръщение към Пламен Орешарски още:


"Да крадеш, не бива да е норма на управление. А Орешарски го превръща в такова. Мълчи си за жената, която получава две заплати, същата взема и два бонуса. Министърката й, вместо да се притеснява от тази аномалия в администрирането, търси кой е изнесъл информацията.
Това е етикетът на управлението на премиера Орешарски.

Жалко, около него има и почтени хора, които навремето писмено реагираха срещу вземането на бонуси. И тези, които получаваха, даваха на църкви, болници, детски домове и училища. Орешарски тях няма да ги разбере. Защото слугува на хора, които му дават за назначаване крадци. Не назначаваш той, а те. А отговорността ще я носиш Орешарски.

Ако Орешарски не е крал заедно с оня от Варна, да го уволни днес. Само, че Станишев и Пеевски нямам да му позволят. Защото ще премине нормата си на управление.

Чакам отговор"

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.05 2014 в 21:43

Тоя трябва да го сменят значи Цонко ли е Монко ли е...шеф в БСП, шеф на Напоителни.. и хванат да краде трабите.. смятай каква излагация.. БСП да не го скатават тоя мишок ами да му режат крилцата!

12.05 2014 в 16:22

Ах, това нагло копче Цонко Цонев.. колко хора проплакаха заради него...с голяма протекция от БСП се ползва... прави си каквото пожелае! Недосегаем...заплашва хората с мутри и тн..сега го хванали да краде и той бил бесен.. щял да НАКАЗВА !

12.05 2014 в 15:48

Същият този Цонко Цонев е завънял в София да заплашва държавни институции, че не е бил предупреден за проверките ! Щял да ги мачка наред.. обиждал и ги наричал МИШКИ !

12.05 2014 в 15:38

Хвана ли са управителя на Напоителни Системи - Варна - Цонко Цонев лично на мястото където са крали тръбите! От БСП се оопитват да покрият случая !

12.05 2014 в 14:34

не съм фен на петков и АБВ.но ,специално по отношение на станимишката и норешарски са точни.и още нещо.по-страшното от кражбата е великодушното ПОДАРЯВАНЕ на суверинитет на една реваншиско -имперска страна,която иска да ни включи в схемите си за новорасийские земли.корупцията може да се окаже безобиден'' смазващ" елемент от един антиевропейски престъпен акт.днес германският печат открито оповести това.нека не се ласкаем от горните критики.АБВ е радетелят на гол(--)ия шлем.

12.05 2014 в 10:15

Абе offnews, гледам, че имате банер, от който приветливо ни гледат Първанов и Калфин и ни подканят да гласуваме за тях. Нали бяхте много морални? Или моралът си е морал, но и той се продава за пари? Чудно ми е срещу каква сума Гоце рекламира в сайта. Та да знам каква е цената на морала ви? Отвратително!!!