Румен Петков: Орешарски, купуването на гласове е сред приоритетите на кабинета

OFFNews Последна промяна на 16 май 2014 в 10:15 4475 7

Румен Петков

"За твоето правителство кражбата е норма на поведение. Варненският шеф на „Напоителни системи” е ярък пример за това. Ти можеш да му дадеш възможност да се разгърне в национален мащаб, като го направиш зам.-директор по кражбите в „Напоителни системи”, като цяло".

Това написа Румен Петков от АБВ в днешното си обръщение към премиера Пламен Орешарски. То гласи още:

"Няма друг период от 1990 година, в който МВР да е ползвано по такъв груб начин с политически цели. Пред мен дежурният в РПУ-то на Асеновград мачкаше кооординатора на АБВ в Асеновград. И не последва нищо. Това означава, че инструктажът за мачкане на опонента е от министър-председателя. И това трябва да се знае от българските граждани. Трябва да се знае, разбира се, и от посланиците.

Онези дни директорът на ОД на МВР в Стара Загора надви на себе си. Имам негово писмо до кмета на общината, в което практически му отказва съдействие за премахване на незаконни постройки. Т.е., ти стимулираш незаконното строителство. И това с цената на спокойствието и сигурността на голям квартал в Стара Загора. Значи, преди избори всеки трябва да знае, че може да разчита на теб, когато върши незаконно неща – когато краде тръби, когато има незаконни постройки... Преди изборите си способен на всякакви щуротии и престъпления само, за да осигуриш по някой глас за управляващите.

Директорът на Областната дирекция е мотивирал отказа си с аргумента, че на територията на дирекцията ще се провеждат редица културно–масови прояви. Като, например, празникът на розата. Не е пропуснал да уточни, че старозагорската дирекция има ключови ангажименти по охраната на държавната граница. Както и, че провежда засилени проверки на чужденци. По-нелепо писмо от това не съм виждал през живота си и се надявам да не видя. Този човек сигурно също ще остане да ръководи дирекцията. Защото по този начин напазарява гласовете за тези, които дават незаконните постройки. Въобще, купувачите на гласове при теб се чувстват най-добре.

Също така, ще назначиш 5 000 стражари, които да пазят сигурността на хората. По този начин ти ще напазариш гласовете им. Разбира се, след три месеца ще ги уволниш. И те това трябва да го знаят.
Въобще, по-мрачен период българската история не познава. Но какво значение има това, когато Делян Пеевски го одобрява. Продължавам да се питам – като се гледаш в огледалото, не изпитваш ли неудобство? Може би са ти останали някои почтени приятели – като разговаряш с тях, как се чувстваш?"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.05 2014 в 12:03

"Въобще, по- мрачен период българската история не познава..".една убийствено точна констатация.ако бай Ганя правеше избори в едни времена,когато ходехме още с пояси,ако убивахме по балкански Стамболийски или Стамболов,една такава констатация днес от човек,който е ръководел вътрешното ведомство и получава информацията си от първа ръка , трябва наистина да ни тревожи..Да се надяваме ,че западните дипломати ,освен да четат поднасят достатъчно своевременно и точно информацията за нещата в постсъветската ни Родина.

16.05 2014 в 11:59

Глас по глас море става! От всички нас зависи изходът!!!

16.05 2014 в 11:01

Да само дето, кои от медиите ще си позволят да побликуват това?
Offnews и сигурно още една две...
Основния гласоподавател на комунистите едва ли ще има възможност да прочете това и да го осмисли(визирам циганите и червените бабички). Така, че всичко ще е по-старумо.
Овците ще реват колко са зле, и ще гласуват отново за бсп дпс и атака(айде новата атака - оня пловдивския).

16.05 2014 в 10:52

... разкажи и за милиционера, който срещу извънредно заплащане ще виси във всяка една изборна секция и ще отмята по списък дали са дошли да гласуват (правилно) колегите! и картотекирания криминален контингент...

... хахахахахахаха

... да заведем до урните и жриците на лебоФта...браво на бесепетуууу! е на това му се вика активна работа с младежта

... хахахахахахаха

16.05 2014 в 10:45

Цялата държавна машина е впрегната в слугинажа към Станишев! ГРАО, НАП, ДКЕВР, министри, вестници, телевизии, тролове, маймуните в зоопарка, кебапчетата на Барака. . . Явно борбата е на живот и смърт! С кръв ще я дават властта - ама не своята!

16.05 2014 в 10:44

Наистина ще се съглася, че по-мрачен период съвременната българска история не познава. Почнах да харесвам Р. Петков заради критиките му към правителството, които са много конкретни и точни.

16.05 2014 в 10:40

Румба, фалуса не прилича ли тръба? КОЙ иска да напои с тръбите от "Напоителни системи" Охлюварски и Станишеффф?