Росен Петров: Знам 2 и 200, ще се справя с политиката

OFFNews 23 февруари 2014 в 19:20 22535 63

Росен Петров
Росен Петров. Кадър: Нова ТВ

Знам 2 и 200. Ще се справя с политиката. Аз съм улегнал човек и не съм злостен.

Това заяви новият политик Росен Петров по Нова телевизия по повод скорошното му присъединяване към формацията на Николай Бареков "България без цензура".

"Освен политика вече няма какво да правя. Политиката е идеи, а моята идея е, че трябва да забравим това деление на комунисти и антикомунисти, леви и десни", сподели Петров.

Бившият вече журналист заяви, че за разлика от останалите ни политици, той нямало да забрави "баба Пенка".

"Имунизиран съм срещу това да забравя откъде съм тръгнал. Аз живея във "Филиповци", съседите ми са цигани, дойдох с такси. Няма как да забравя това", коментира новото попълнение на ББЦ.

Партията на Николай Бареков ще се окаже проблем за управляващите съвсем скоро, смята Петров.

"Ако бях шеф на ДАНС, щях да арестувам Хафъзов, както арестуваха и Бисер Петното пред парламента. В политиката има правила, които трябва да се спазват. Във футбола също се ритат, но не по главата. За мен това изказване си беше криминална проява. Съдейки по това, което Хафъзов каза, БСП и ДПС си стягат редиците. Видно е, че се разпадат. ДПС няма как да овладее факта, че над 50 000 турци се изнасят към Европа. Това са си 50 000 гласа", коментира Петров.

Ако имал възможност да арестува Бойко Борисов, Петров щял да изведе лидера на ГЕРБ и деликатно да му каже, че е задържан.

На въпрос на водещия какво ще стане, ако Борисов арестува Петров, новият политик отговори, че предпочита да се самоубие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!