Реформаторите тръгват на обиколка из страната

Ивайло Анев Последна промяна на 14 януари 2014 в 15:11 2078 5

Реформаторския блок
Реформаторския блок

Лидерите на Реформаторския блок започват обиколка из страната, за да представят на българските граждани планa си „Шест стъпки за излизане от кризата“, съобщиха от пресцентъра на формация.

Обиколката започва с посещение на Радан Кънев (ДСБ), Корман Исмаилов (Народна партия свобода и достойнство), Николай Ненчев (БЗНС) и Найден Зеленогорски (Движение България на гражданите) утре в гр. Шумен.

Реформаторите ще проведат срещи във Варна, Добрич, Силистра и Русе, където ще разговарят с кметове, общински съветници, местен бизнес и граждани.
В профила си във Facebook Радан Кънев обяви, че ще събира сигнали за корупционни схеми.
„Очаквам сигнали и информация за скандални партийни назначения, корупция при обществени поръчки, политическа злоупотреба с МВР, връзки между магистрати и сенчест бизнес“, пише председателят на ДСБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.01 2014 в 19:37

...още 20-те години са открили... "топлата вода"...

Десет мисли на Чърчил за комунизма:

1. “Комунистът е като крокодил – когато си отвори устата, не можеш да кажеш дали се усмихва или се кани да те изяде.”

2. “Присъщият порок на капитализма е неравното разпределяне на благата; присъщата добродетел на комунизма е равното поделяне на нищетата.”

3. “Комунизмът е като сън. Рано или късно се събуждаш и се връщаш към реалността.”

4. “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.”

5. “Че печалбата е порок е идея на комунистите, а аз смятам, че истинският порок е да трупаш загуби.”

6. “Христофор Колумб е бил първият комунист – той не е знаел къде отива, не е знаел къде е бил … и е направил всичко това за сметка на данъкоплатците.”

7. “Ленин беше изпратен в Русия от германците по същия начин, по който можеш да изпратиш стъкленица с култура от тиф или холера, за да бъде изсипана във водохранилището на голям град и това проработи с удивителна точност.” /Из реч, произнесена в Камарата на общините, 5 ноември 1919 г./

8. “Ето една държава, чиито поданици са толкова щастливи, че се налага да им забраняват да напускат границите й под страх от най-сурови наказания; чиито дипломати и агенти, когато отиват на чуждестранни мисии, често трябва да оставят съпругите и децата си у дома, за да се осигури евентуалното им завръщане.” /Чърчил за Русия, 1919 г./

9. ” В Русия един човек бива наречен реакционер, ако не е съгласен собствеността му да бъде открадната и жена му и децата му убити.” /1919 г./

10. “Никой като мен не ненавижда болшевизма и революционното насилие, което го предхожда … Но омразата ми към болшевизма и болшевиките не се дължи на глупавата им икономическа система или нелепата им доктрина за невъзможно равенство. Тя идва от кървавия и опустошителен тероризъм, който практикуват във всяка страна, която са опустошили, и единствено чрез който тяхното престъпно управление може да бъде поддържано … Режимите, които са взели властта с насилие и узурпация, често прибягват до тероризъм в отчаяните си усилия да задържат онова, което са откраднали.” /Реч в Камарата на общините, 08.07.1920 г./

+ "Комунистите винаги обвиняват жертвите си в престъпленията, които сами са извършили срещу тях."
...та запомнете ги, най-после бе момчета...
10-11 точки са само... то и имената на малцовите не можете, ама карай...

14.01 2014 в 18:46

... иии, да сме наясно - няма нищо за "реформиране"...повтарям - НИЩО!!!

Искам Само Всичко да Почистите - со кротце и со благо... както си беше...

14.01 2014 в 18:41

http://www.youtube.com/watch?v=d8vPckBOGb0

... това са СТЪПКИТЕ ... и други не приемам!

Просто да ви е(прощавам ви за втори път)... но, ДО ТУК!!!

14.01 2014 в 18:06

„Очаквам сигнали и информация за скандални партийни ... "
Радане, Радане ... С черен пиар ще ви бухат ДС-рите. Те цял живот това правят. Наблегнете на „Шест стъпки за излизане от кризата“ .

14.01 2014 в 16:30


"Реформаторите" са като бременските музиканти с допълнения. Към Магарето, Прасето, Петела и Котарака се присъединили Кукувицата, Ракът и Рибата.
До кога мислите ще устиска тази безидейна седенка?