Реформатори на среща при Борисов без Радан Кънев

OFFNews 01 септември 2016 в 11:46 6189 1

Премиерът Бойко Борисов е събрал на среща в кабинета си на "Дондуков" 1 реформаторите Найден Зеленогорски, Борислав Великов и Корман Исмаилов. Лидерът на ДСБ Радан Кънев не присъства на срещата, за която официална информиция няма. 

Радан Кънев изключва възможността премиерът Бойко Борисов и колегите му от Реформаторския блок да обсъждат обща кандидатура за президент. "Премиерът Борисов потвърди, че в ретроградния Меркурий няма да има кандидат за президент на ГЕРБ, тъй че изключвам възможност да обсъждат това", заяви Кънев в кулоарите на парламента. Според него да се обсъжда обща кандидатура, без да има имена, е "въпрос извън границите на здравия разум". По думите му кандидатпрезидентската двойка на РБ трябва да бъде обявена тази седмица, иначе изчакването ще обслужи ГЕРБ.

Според неофициална информация тема на разговорите са били приоритетите през новия политически сезон. Представителите на РБ напуснаха сградата на Министерския съвет през страничен вход, за да избегнат среща с журналистите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови