Разбиха клубове на БСП и ГЕРБ във Варна

OFFNews 22 април 2016 в 10:45 3030 3

Снимка БСП-Варна

Счупените прозорци на партийния клуб на БСП-Варна

Атака с камъни по сградите  на БСП  и ГЕРБ във Варна е имало тази нощ. В резултат на това два от прозорците на първия етаж на сградата на социалистите, която е на ул. „Македония" 33 са счупени, а една от вътрешните щори е скъсана, предаде "Дарик радио".

Отпечатъци от каменните късове има и по стената на заседателната зала, която е осеяна със стъкла. За инцидента са уведомени органите на реда.

„Случката е неприятна наистина. Няма да коментирам има или няма политически мотив. По-лошото е, че през последната година омразата и разделението са превзели обществото, което води до всекидневни инциденти в цялата страна, до действия, които вадят на показ недотам добри черти у хората. Искам да вярвам, че ще успеем да преодолеем тази омраза, защото с нея няма как да вървим напред. Точно обратното", коментира председателят на варненската структура на БСП Борислав Гуцанов.

Две от стъклата на Централния офис на ПП ГЕРБ-Варна на ул. „Сан Стефано” също са били счупени с камъни. Вандалският акт е извършен около 3 ч. през нощта. ТОва съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Варна.

Камери са запечатали нападението, а записите вече са предадени на полицията. Случаят се разследва. Счупените витрини се подменят. Това е пореден случай на вандалски действия срещу партийни офиси във Варна. Подобни посегателства противоречат на принципите на правовата държава, се изтъква в позиция на областното ръководство на ПП ГЕРБ-Варна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8359

3

ОФчар

22.04 2016 в 16:06

Клубовете не са виновни. По депутатите трябва да се хвърли някой друг камък...

13859

2

Daering

22.04 2016 в 11:47

Това е то, народната любов в действие.

77927

1

El Commandante

22.04 2016 в 10:50

На умряло куче....