Президентът: Атаките срещу мен и семейството ми придобиват уродливи измерения (видео)

OFFNews 29 януари 2020 в 11:39 6734 5

"За съжаление вчера прокуратурата девалвира две важни за опазването на държавността понятия – „държавна измяна“ и „нарушение на Конституцията“ като ги употреби като медийна сензация в запитването до Конституционния съд, а впоследствие ги мотивира със записи, в които всички внушения се самоопровергаха“.

Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти преди срещата си със студенти в Техническия университет в Габрово.

„Атаките срещу мен и семейството ми не са спирали, но вече придобиват уродливи измерения и се водят без оглед на средствата“, посочи още президентът.

По думите му тези практики показват още веднъж колко остро стои въпросът за промени в Конституцията в посока съдебна власт и нейната независимост.

„От независимостта на прокуратурата зависи как ще изглежда и държавността в България“, коментира още държавният глава Румен Радев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4005

5

AnderXale07

29.01 2020 в 20:01

Радев е натовски генерал. Завършил е в щатите с пълно отличие. Често участва в срещи на върха на НАТО и винаги е заявявал, че пътят пред България е единствено с НАТО и ЕС. Ако има съмнения, че може да е шпионин и подставено лице, то той опренелено не работи за Русия. В случая ОПГ ГЕРБ разчита на максимата: "Нека кажат, че сестра ти е к*рва, пък ходи обяснявай, че нямаш сестра". Има и няколко поговорки, много прилягаща за ОПГто: "Крадецът вика, дръжте крадеца" и "Гузен не гонен бяга".

6000

4

Soldier of Fortune

29.01 2020 в 19:39

Ооо , не спомняте ли си как нЭкъв си важен кремълски спец /Решетников/ в прав текст заяви, че от руска страна са посочили Румен Радев като кандидат за президент ? Не се чуват мнения на т. нареклитесе патриоти , дали Радев трябва да бъде разследван за това, че като командир на ВВС обяви в прав текст, че българската авиация не разполага с възможности да защити въздушното си пространство. Както и дали според тия патриотарстващи неокомуняги и неофашизирани ращисти, това опасно ли им се вижда за националната сигурност на България и дали един генерал може да си позволява да говори подобни неща. Освен това, на по-късен етап той оспори т.нар. „ерполисинг“ – съвместната охрана на въздушното ни пространство, което също е твърде сериозен проблем.

11519

3

d0ni

29.01 2020 в 19:24

Не го оставиха намира човечецът. Само атаки, то не беше покритата катастрофа с баща му, инцидентите с охраната/колата на Десито, сега това. Положението е "кой ми ака в гащите"

705

2

order

29.01 2020 в 13:32

Генерале, не знаеш ли, че щом се бориш със свиня не може да не се окаляш..... така, че в борбата с мафията трябва да се бориш с мафиотски средства и способи иначе си загубен. При тия няма култура и възпитание!!!!!
А иначе за случая има хубава народна поговорка:
ПУЩИ ПРАСЕ ПОД ОДЪР, ОНО СЕ КАЧИ НА ОДЪР!!!!!

Но ти си си виновен, ако не беше избрал Герджиков за служебен премиер сега всичко щеше да е спокойно, а шайкаджиите да беха натрупали солиден стаж при бай Ставри!!!!!