Председателят на СЕК напуска поста в партията, но не е канен за мандатоносител на Петков и Василев

OFFNews 17 септември 2021 в 14:50 4358 0

Снимка БНР

Председателят на ПП „Средна европейска класа“ Георги Манев обяви, че се оттегля от активна политическа дейност и освобождава ръководния пост, който заема, съобщиха от партията. 

Относно информацията, че бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев преговарят за явавяне на предстоящите избори с мандата на СЕК, Георги Манев заяви, че до момента не са водени такива разговори, информира БНР. 

От Средна европейска класа не коментираха дали ще имат кандидат за президент и дали ще търсят коалициони партньори за предстоящите избори.

„С работата си като председател на ПП „Средна европейска класа успях да направя така, че в България започна да се обръща все повече внимание на малкия и среден бизнес, започна да се говори все повече за създаване на българска средна класа с европейски стандарт на живот“ – сподели на финала на своята политическа кариера досегашният лидер на партията.

Георги Манев упълномощава своя заместник Константин Бачийски да представлява ПП СЕК до провеждане на редовния конгрес на 9 октомври. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Там ли му е мястото на Войнишкия паметник (подкаст с Манол Глишев)