Пеевски: Не съм пращал SMS-и на Василев, той се крие като мишка

OFFNews Последна промяна на 23 юни 2014 в 13:36 9675 37

Цветан Василев и Делян Пеевски

„Не съм пращал такъв SMS, не съм отправял никакви заплахи към Василев, отдавна нямам никакви контакти с него. Няма и да имам. Призовавам го обаче през вашата медия да си дойде най-после, стига се е крил като мишка. Да дойде и да каже на българския народ къде са парите му“.

Това каза пред обичайната си трибуна ПИК депутатът Делян Пеевски по повод новината на австрийския Der Standard, че полицията във Виена е поискала ареста му заради заплахи срещу банкера Цветан Василев.

Нереализиралият се шеф на ДАНС посочва, че в главата му не се е раждала „такава гнусна идея“ - да предложи 5 000 000 долара за главата на Цветан Василев.

Делян Пеевски заявява, че авторът на статията Маркус Бернат е близък на Цветан Василев и става въпрос за платена кампания.

„Самият Василев се е хвалил по мои сведения, че плаща на този Маркус заплата от 15000 евро на месец, представяте ли си?“, казва Делян Пеевски.

Той е категоричен, че банкерът е близък и с шефа на австрийския отдел за борба с организираната престъпност – Ернст Гайгер, както и с австрийския бизнесмен от израелски произход Барак Алон. Според Пеевски Цветан Василев „пише сериали“ с „тези приятелчета-клакьори“.

„Алон, Гайгер и Василев пишат сериали, живеят в сериали, продуцират сериали“, твърди Делян Пеевски.

Депутатът на ДПС заявява, че ще подаде сигнал в прокуратурата „за набеждаване в престъпление“.

„След малко ще подам сигнал до прокуратурата за набеждаване в престъпление – заговор за убийство, срещу всички гореспоменати лица – Василев, Гайгер, Бернат. За разлика от Василев аз се доверявам на компетентните органи и то на компетентните органи в България, и не се занимавам с турски сериали“, изтъква Делян Пеевски.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.06 2014 в 09:48

МИШКИТЕ сте вие с Цацаров, Дебеляне и това си личи от километри!!

24.06 2014 в 01:55

Наш'те хора са чели Макиавели, Ницше, Хитлер, Пузо, Сун Дзъ, Мао......
Чели, чели, ама колко да са разбрали, че:
"Цяла войска може да падне духом. Един пълководец може да загуби разсъдъка си."
"Не преследвай враг, който се преструва, че бяга. Не нападай бойци, изпаднали в ярост."
"Не захапвай стръвта, подхвърлена от врага.."
"Врагът не бива да бъде довеждан до крайно отчаяние..."
"Губи онзи, който знае какво ще стори, ако спечели. Печели онзи, който знае какво ще загуби."
"Една промяна неизбежно влече след себе си и друга."
И... видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала краче.
Свинско краче.
Да ви е сладко де.

24.06 2014 в 00:23

Големият Радой Ралин имаше една красива крилата фраза - "Хатър, хатър, после сатър". След всяка подобна новина се питам кога ли ще му дойде края на всичкото това.

23.06 2014 в 21:26

Боже, слез и си събери всикчи вересиии.

23.06 2014 в 20:30

Ааа, Деляне, забрави ли? От ДПС си! Тва за турските сериали ти беше в повече. Сега Сокола ще те привика и ще има да гледаш докато станеш 40 кила.

23.06 2014 в 16:28

Пеевски какво се прави на луд не мога да го разбера? Повече от ясно е на всички, че го е окъсал много сериозно, така че не мисля, че някой ще му прости действията му в последните седмици. Такова нещо не е имало в България до сега и скъпо ще му струват тези действия.

23.06 2014 в 16:26

За мен Пеевски наистина е изпратил този смс, допуснал е грешка и ще си понесе последствията. Обвинява много хора за собственото си положение да се стигне до тук и накрая ще тупне здраво на земята, защото в момента лети в облаците.

23.06 2014 в 16:24

Пеевски се защитава с атака и накрая ще си получи заслуженото. Австрийците ще го призоват и обвинят в отправени заплахи за убийство и тогава наистина ще го закъса много сериозно този човек. Определено не е добре положението при него и това е повече от ясно наистина.

23.06 2014 в 16:11

ДА имаш инстикт за самосъхранение, особено пък когато един луд човек като Пеевски е вся и всьо в държавата е коренно различно от това да се криеш! Родната прокуратурата показа за кой отбор играе, съда също, контролните органи... За пореден път виждаме как държавата е впрегната да работи за личния и финансов интерес на хората от ДПС, това е недопустимо! Върнахме се с този грозен сценарий в зората на 90-те.

23.06 2014 в 16:03

Ами прати бе шопар, какво чакаш, прати!
Даже, ако искаш не пращай, ами направо прати мутрите да го помелят и ликвидират, надявам се и той да ти е скроил вече шапката, ама надали, важно е да ви няма, пък било то и физически, гиди гадни червени боклуци и ако може повлечете крак та цялата гей дружинка и курволяка да ви последват.