Quantcast

Първанов обявява съмишлениците си

Последна промяна на 14 януари 2014 в 07:38 3297 5

Георги Първанов
Георги Първанов

Президентът Георги Първанов ще даде днес пресконференция по актуални политически теми. Очаква се, че на нея социалистът ще обяви част от съмишлениците си в движението АБВ.

Възможно е още днес Първанов да обяви алтернативна листа, с която АБВ да се яви на европейските избори. Ако това се случи, най-вероятно водач на паралелната листа ще бъде настоящият евродепутат Ивайло Калфин. Вчера той напусна ръководството на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.

До момента постъпките на Първанов, чието недоволство е основно срещу ръковоството на БСП, не е получило официална позиция от „Позитано“ 20.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.01 2014 в 13:09

Първанов е най-проруския политик в България.спомнете си "тройния шлем",честите срещи с путич,писмото на шаренкова до кольо добрев.докато Станишев е по внимателен,защото е предупреден ,още като специализант на запад ,че няма да му пречат да прави глупости вБългария ,но да не се заиграва с антинатовски и открито про руски действия,затова бе допуснат и за евро лидер.в същото време Станишев е зъл и глупав реваншист ,а не е държавник;отдаде се изцяло на ДПС и затова Първанов няма да изпусне да влезе през отворената му от глупавия "опонент"врата.

14.01 2014 в 10:57

И много ме радва че комунетата като Балкански са против Първанов. Това ми дава надежда, че партията му ще е истинска а не проект на ДС като атака. Да сте чули някое комуне да се изкаже срещу атака ?

14.01 2014 в 10:56

Балкански Първанов не работи за ГЕРБ, а за създаване на истинска левица. Истинска лява партия а не като руските слуги корпорация БКП.

14.01 2014 в 08:43

Сори OFFNews, ама заглавието пак е сбъркано. Правилното е: "Първанов обявява съучастниците си". Моля да го поправите.

14.01 2014 в 08:31

Първанов е сириозен политик. Обаче в случая реално работи за ГЕРБ. Бившите му съпартийци няма да му простят.