Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Партията на Марешки за исканите имунитети: Мирише на бензин

OFFNews 23 юни 2017 в 13:01 3298 0

Двамата депутати от Воля - Пламен Христов и Кръстина Таскова, на които главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета, са готови да си го дадат. 

По-рано днес Цацаров поиска имунитета на трима от Воля - горепосочените двамата и отново на лидера Веселин Марешки, който вече веднъж си го даде. 

"Разговарях с Кръстина Таскова по телефона и от името на двама ни мога да заявя, че сме готови да дадем нашия имунитет без да губим времето на парламента", продължи Христов.

„Нямаме никакви притеснения във връзка с евентуални разследвания срещу нас", категоричен бе Христов. После той добави, че доколкото е успял да се запознае с обвинението става въпрос за "плод на конкуренция“.

Пламен Христов обясни, че преди избирането им за народни представители в ролята си на управителни органи в структурите на Веселин Марешки, за него и Кръстина Таскова е имало разследване на прокуратурата, което се е произнесло, че няма основание за повдигане на обвинение.

„Г-н Цацаров е преценил, че може да започне нови действия срещу нас, ние сме на разположение да отговаряме и да дадем всичко необходимо, за да не възпрепятстваме следствието“, посочи Пламен Христов.

Той добави, че нито един от депутатите от Воля няма нужда от имунитет.

А относно искането на имунитетите на трима от Воля - Веселин Марешки, Пламен Христов и Кръстина Таскова, Христов коментира така: "Имаме подозрения, а и не само подозрения за атаките, които зачестиха срещу нас. Мирише на бензин“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!