Панов към Радев, Герджиков и Карадайъ: Да застанем заедно в подкрепа на ваксинацията

OFFNews 02 ноември 2021 в 11:30 4487 0

Снимка FB/ Лозан Панов, стопкадър

Лозан Панов призова кандидатпрезидентскиeте двойки Радев-Йотова, Герджиков-Митева и Карадайъ-Михайлова да излязат заедно и да призоват за ваксинация и спазване на мерките.

"Приканвам кандидатпрезидентските двойки да поемат своята отговорност и заедно, без политически послания, да отправим нашия призив към българските граждани", заяви във Фейсбук видео Панов.

"Имаме възможност от трибуната на президентските избори заедно с останалите кандидати - г-н Герджиков, г-н Карадайъ и г-н Радев, да поемем отговорност и заедно да застанем пред българите и да ги убедим, че е важно да се ваксинират. Важно е да се спазват противоепидемичните мерки. Важно е да се спазва и контролира издаването на зелените сертификати."

Той коментира, че общите усилия са необходими, защото "днес два самолета българи загинаха в битката с коронавируса въпреки усилията на българските медици"

Кандидатът за вицепрезидент Мария Касимова-Моасе коментира, че живеем във време, в което "човешкият живот е поставен на карта и не можем да си играем с него в името на някакъв интерес".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!