Осман Октай: Доган сваля управлението за отмъщение

ОFFNews 12 юни 2014 в 09:18 10819 9

Осман Октай
Осман Октай

Ахмед Доган е единственият, който може да свали това управление. Той сваля това управление.

Това заяви в сутрешния блок на Нова тв бившият зам. председател на ДПС Осман Октай. 

Според него БСП е на колене и това е отмъщението на Ахмед Доган след опита за покушение срещу него и публичното му унижение.

„ДПС никога не са имали толкова власт, както при това управление. Те имат диригентската палка”, каза Октай.

Според него, ако не е бил моделът "Доган", БСП едва ли е щяла да управлява и да е във властта. „Доган казва: Аз ви обслужих добре, а вие се подиграхте с мен, изтикахте ме в ъгъла и сега ще ви унищожа. Днес БСП е на колене и това е отмъщението на бившия лидер на ДПС”, коментира Осман Октай.

По думите му Пеевски и Бареков стават непотребни. „Разпределят се интереси, което изнервя играчите и неслучайно Пеевски е встрани, а Цветан Василев си направи партия чрез „България без цензура”. Не са важни имената и хората, които оглавяват такава структура, важно е кой я изгражда, как и защо”, заяви Октай.

Попитан какво да чакаме от тук нататък, той отговори, че най-хубавото, което се случва, е че с почвата на АБВ ще се разруши пирамидата на „Позитано” от 90-те години. „Най-после и лявото ще се модернизира. АБВ се появи като айсберг, който удари голямата структура”, допълни той.

Неговата прогноза е, че след предсрочните избори 90-95% ГЕРБ и Реформаторския блок ще имат мнозинство за управление. „Бойко Борисов има рефлексите за самосъхранение и затова отиде на това кафе с Лютви Местан. ДПС знаят много добре, че той няма да ги допусне във властта”, зави още Октай.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews