Най-култовите лафове на Слави пред парламента

OFFNews 09 май 2017 в 14:43 8084 1

Видео в youtube на изцепките на Слави Трифонов, докато стои пред парламента, се превърна в хит. 

Шуоменът всеки ден протестира пред парламента с искане депутатите да вкарат за разглеждане в парламента промени в Изборния закон, които предвиждат да се приема мажоритарна система на гласуване.  

Ето и най-култовите му реплики, събрани във видеото: 

"Титлите или званията не правят един човек, правят го действията му", коментира Слави депутатите. Думите, а не действията правят един човек - замислете се към кой човек бихте се обърнали с респект и уважение".

"Не ги наричайте патриоти - те са патриоти, колкото аз съм лилипут", коментар на Слави по повод нежеланието на представителите на коалиционния партньор Обединени патриоти да се приеме мажоритарна система. "Аз мога да се наричам китаец, това прави ли ме китаец. Имаше един китаец - мисля че беше гадже на Азис". 

"Аз ще се чувствам по-добре, ако се оженя. Но това не е шоу, става дума за окопала се политическа класа, свързана с бизнеса - тези хора са алчни за власт и слава и не могат по друг начин да я придобият, те не са занаятчии, които да придобиват успехи, а го правят само чрез властта - пари и слава, с които се чувстват щастливи".

"Основният страх е ще вляза ли аз в парламента, за да разпределям и да участвам в разпределението в, което участват всички хора в парламента. Страхът не е заради референдума, той се приемаше като междинна форма на моя политическа амбиция, това е основният страх". 

"И сам войнът е воин. И разстройство да имаш, ще стоиш на място и няма да мърдаш - каквото има да се случва, ще се случва, няма да мърдаш - ще носиш отговорност", коментира Слави протеста си пред парламента и че няма подкрепата на хората, каквато имаше на референдума.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!