Москов в листата на Реформаторския блок на следващите избори

OFFNews 23 декември 2016 в 10:20 4093 2

Снимка OFFNews

"Ще бъда в листата на Реформаторски блок на следващите парламентарни избори", това каза министърът на здравеопазването в оставка Петър Москов.

Той припомни, че е от основателите на ДСБ и и е направил много за това партията да участва активно в политическия живот на страната, разбрал от журналисти в парламента, че са го изключили. Според здравния министър поведението на партията на Радан е "странно", защото е предпочела служебно правителство, съставено от БСП и Румен Радев, а не активно да участва във формирането на дясноцентристки кабинет. 

"Реформаторският блок направи всяка една грешка, която можеше да направи", каза Москов. Той изрази надежда, че Блокът ще се стабилизира и ще продължи да изпълнява моралната си роля, както до досега.  Министърът заяви готовност да дадат битка на изборите отново да бъде сформирано дясноцентристко мнозинство, което да продължи пътя на реформите. "Няма по-добри решения, взимани от тези през последните 2 години", заяви той. 

Що се отнася до информацията, че хиляди пациенти в болниците може да останат без лекарства заради проблем с търга, той увери, че няма никаква опасност това да се случи наистина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови