Момчил Неков: Гражданите са отчаяни, че държавата ги оставя с 200 лева на месец

OFFNews 10 май 2019 в 08:13 2153 0

Гражданите на няколко града в Ловешка област изказаха огромното си огорчение и отчаяние от мизерията, до която сегашното управление на ГЕРБ ги доведе.

"Доходите са нищожни. Системата генерира капитал в столицата, но останалата част от страната е забравена и изостава с непоправими темпове." Това споделиха хората по време на срещите в Априлци, Угърчин и Лесидрен пред кандидата за евродепутат от "БСП за България" Момчил Неков.

“ГЕРБ накараха българина да приема Евросъюза за касичка с пари, до които достъп имат само избрани лица. Това не е Европа. Това е резултат от кражбите и злоупотребите на властта. Къщи за гости, пътища, орехови насаждения, направени само за получаване на субсидия - това позволиха ГЕРБ. Не е случайно, че върху България все още има мониторинг. И скоро той няма да падне, защото цяла Европа научи за какво използват парите на европейските данъкоплатци приближените на ГЕРБ.". Така Момчил Неков коментира последните разкрития около злоупотребите в страната по време на срещите в област Ловеч. "Гражданите в Ловешка област са отчаяни, че държавата ги оставя с 200 лева на месец"- заключи той. 

В разговорите участваха земеделци, пчелари и народният представител от ПГ на "БСП за България" от региона Милко Недялков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови