Кристиян Коев - Флейтата става PR на ДПС

Ивайло Анев Последна промяна на 28 август 2014 в 15:22 7490 9

Кристиян Коев - Флейтата

Музикантът Кристиян Коев, който стана известен покрай февруарските протести срещу правителството на Бойко Борисов, ще работи в медийния екип на ДПС като пиар експерт, обяви лидерът на политическата сила Лютви Местан.

Това стана ясно часове след като Коев обяви, че няма да води листата на ДПС в Перник, както се очакваше по-рано.

„Мислех, че ще се справя с преместването на ангажиментите, които съм подписал и поел като музикант, преди 7-8 месеца преди да се случи това. Няма как да съчетая нещата, защото става дума за държавни филхармонии, оркестри, които по никакъв начин не могат да променят програмите си, за да мога аз да съм там – човек като започва нещо, трябва да го докарва до край и да бъде полезен" - така Коев аргументира оттеглянето си само няколко няколко часа след като потвърди, че ще води листа на изборите.

Попитан как така изведнъж припознава ДПС като партията, в която намира само качествени хора, той отговори, че единственият начин да се промени нещо е като тези хора, които имат качества, влизат в различни партии и така могат да правят политика.

„В началото на протестите нямах поглед върху политически живот. Бях опитомен гражданин, който протестираше за едни сметки, но арестът ми ме насочи да гледам внимателно към политически живот”, разясни музикантът.

По думите му единствената партия, която той е видял и където има някакъв разум и умереност, е ДПС.

Флейтата нашумя с активното си участие във февруарските протести през 2013 година. Тогава бе искана оставката на правителството на Бойко Борисов, а демонстрациите започнаха заради недоволството от високите сметки за ток. Тогава Коев бе арестуван от полицията и се зарече, че ще влезе в политиката. По това време Флейтата поддържаше тезата, че българите трябва да протестират срещу всички парламентарно представени партии.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.08 2014 в 14:30

флейтистката кристияна коева ставала pr на дпс ............... ти да видиш !!! абе духач , от кои ъгъл те изкара другаря местан - павел та те направи първи дудук на тая партия ?

29.08 2014 в 09:35

ОЩЕ КАТО ГО ГЛЕДАХ ПО ПРОТЕСТИТЕ НЕ МИ ХАРЕСА. НАГАЖДАЧ И СЕ ЧУДЯ ЗА ОЩЕ НЕЩО ДА МУ ПРИПИША..... ЗА ХОРА КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ В ТОВА С КОЕТО СЕ ЗАНИМАВАТ ТОВА Е ПЪТЯ... А СЕТИХ СЕ ПЪЛЕН ОЛИГОФРЕН.

28.08 2014 в 23:01

НА ДПС МИНЕТА

28.08 2014 в 17:44

Дудук,... Флейта,... Свирка,... Лаборант,... Борат,...и още нещо по-РъБато...

28.08 2014 в 16:42

Бил протестирал "срещу едни сметки ", но после му се "отворили очите ". Баси политиците си отглеждаме.... На този по изказванията мога да му лепна прякора "флейта " без значение какво работи. Но както казваше др. Филипов "след Бойко вече всеки може да стане политик".
Кристияне, ако случайно четеш тук да те светна : протестира се срещу политики не срещу "някакви сметки". Ако имаш принципна позиция по обществен въпрос, която се разминава от действията на управляващите излизаш да протестираш. Ако си излязъл да протестираш "за едни сметки", прибират те в районното -катарзис,осъзнаване на политическия живот, "отвараряне"(затваряне) на очите и ето ти чисто нов политик тип Дудук.

28.08 2014 в 16:33

Преди си бил опитомен гражданин. А сега какъв си?????

28.08 2014 в 16:15

Fawlty Flutes

28.08 2014 в 15:53

да не гледаме епизод от "КОМИЦИТЕ"? или серия от филма за френската съпротива "АЛО,АЛО" ...много забавни и талантливи скечове и комедианти.
Браво на сценаристите - развеселиха публиката.

28.08 2014 в 15:39

Прилича му.
Като му гледам физиономията си е направо годен за секретарка на нереализиралия се шеф на данс.