Корнелия Нинова: Парите за България ще дойдат така или иначе. Важното е къде ще отидат - в народа или в шкафчето му

OFFNews Последна промяна на 17 July 2020 в 09:07 4487 0

Снимка БСП - пресцентър

Лидерът на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно-изборната конференция в Правец заедно с народния представител от “БСП за България” Иван Ченчев, кметът на Правец Румен Гунински и социалиста Борис Цветков.

Там Нинова коментира и политическата обстановка и гражданските протести.

"Нашият политически опонент през последните четири години е ГЕРБ, но нашият най-голям враг по пътя към промяната беше страхът и апатията на хората. Сега те са преодолени. От БСП имаме сериозен принос в този процес. Четири години показвахме и доказвахме съществуването на паралелната държава. Четири години отказвахме офертите, както и да споделим порциите на трапезата на задкулисието. Сега моделът си отива. Важното е да направим този процес необратим", заяви лидерът на левицата.

"Уплашени за себе си, управляващите заплашват, че ако правителството падне, ще стане катастрофа. То самото правителство е катастрофа. Падането му е път към стабилност и развитие. Борисов твърди, че управлението му трябва да остане, за да дойдат пари от Европа. Парите за България ще дойдат така или иначе. Важното е къде ще отидат- в народа или в шкафчето му", коментира още тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови