Quantcast

Караджов: Очаквам още оставки на министри

15 депутати на РБ може да минат в опозиция

ОFFNews Последна промяна на 09 декември 2015 в 18:29 5387 9

Гроздан Караджов.

Повечето депутати от Реформаторския блок обмислят да минат в опозиция на настоящето правителство, заяви пред bTV подалият оставка като председател на транспортната комисия и минал в опозиция депутат от РБ Гроздан Караджов.

Той е разговарял с тях и според него 15 от 23-та депутати на блока искат да оттеглят подкрепата си. Той също така заяви, че очаква и оставките на още министри, издигнати от РБ.

Караджов беше възмутен от действията на коалиционните партньори от ГЕРБ, които през юни са подписали споразумението с реформаторите, а сега са се оттегили. Как така едва 23 от 180 депутати гласуваха в полза на текстовете на Реформаторите за съдебна реформа и то всичките наши, запита политикът.

Според него ГЕРБ и останалите коалиционни партньори са предали и излъгали зловещо избирателите си, тъй като са предали съдебната реформа, която се обещали да изпълнят.

Депутатът заяви, че го е срам пред избирателите си и чувства, че ги е предал, тъй като той и колегите му не са успели да прокарат "реформата на реформите", която е била едничката мисия на РБ в това правителство.

"Ние сме политици, не дъбови дъски", каза Караджов и посочи, че случилото се сега преди 2 години е щяло да бъде наречено "задкулисие" и призова хората наяве да видят какво значи задкулисието. Някъде между юни и сега е станала жестока политическа подмяна, оплака се той.

Според него направените промени в съдебната система са само проформа, която ще запази статуквото, което съсипва държавата, която е приватизирана от олигархичния кръг КОЙ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.12 2015 в 07:11

Този мъж е това политическо същество, от което се нуждае България. Ако имаше в парламента още 2-3 дузини като него, мурафетите на бай Ганьо Борисов и Местан ефенди нямаше да минават.
Интересно е за протокола, колко от депутатите на РБ ще последват Радан Кънев и Гроздан Караджов. Правейки справка в новата ни история като държава (1878), не съм оптимист. Българинът живее 90% в света на материалното благо и само 10% в света на духовното (около семейството). Така, че няма да изпусне кокала, когато го е захапал. Освен това, всеки изпуснал кокала ще изглежда като смотаняк в очите на останалите. Прогнозата ми за преминали в опозиция РБ депутати е < 20%.

10.12 2015 в 00:06

Това братя и сестри е единствения политик, на когото съм вярвал и вярвам.

09.12 2015 в 22:00

.

Какво е общото между СДС, ОДС и РБ ?

Че Драгалевския Кюнец ги съсипа.

Да видим, ще се намери ли ПАК някой ПОРЕДЕН тъпак да се коалира с костококите ?

Не вярвам.

Тия вече са прокажени.

09.12 2015 в 21:31

ГРОЗДАН е МАНИПУЛАТОР и ЛЪЖЕЦ!
ОПИТВА СЕ ДА ИНТРИГОСВА в ЕФИРА на БТВ!
Пресцентърът на РБ разпространи декларация, че

ДРУГИ ДЕПУТАТИ НЯМА ДА НАПУСКАТ ПАРЛАМ. ГРУПА и
ДРУГИ МИНИСТРИ НЯМА ДА ПОДАВАТ ОТСТАВКА!

Костовски номера - да разцепват дясното, в нов вариант!

09.12 2015 в 20:51

.

Остана само Гнома да се махне и ... "Сбогом Костококи".
Размечтах се.
Гнома никога няма да напусне комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

09.12 2015 в 20:34

"Свестните у нас считат за луди"!

09.12 2015 в 19:58

не казвай хоп преди да скочиш...

09.12 2015 в 19:57

Гладна кокошка - просо сънува!
Гроздо, има да почакаш други оставки!
Не всички са под командата на Драгалевския мавър и мислят със собствените си глави, дембилчо!