Кънев пише слаб на Горанов и Рашидов и отличен на Павлова и Москов

OFFNews 28 февруари 2015 в 14:11 4633 9

Снимка БГНЕС/Боби Тошев

Владислав Горанов, Петър Москов и Лиляна Павлова.

"Двама министри имат проблеми с посоката на управление. Единият е финансовият министър Владислав Горанов, а вторият е министърът на културата Вежди Рашидов".

Това обяви пред Дарик съпредседателят на Реформаторския блок и лидер на ДСБ Радан Кънев.

„Проблемът на Горанов с посоката е в общуването с парламента и широката публика. Той с едно вярно решение, каквото беше това за дълговата емисия, нанесе може би непоправими щети и на ГЕРБ, и на цялата управляваща коалиция. Даде нов живот на БСП - извади ги от ковчега. И това не е малък проблем, ти да събудиш опозицията, да й дадеш картечница, заредена в ръцете, не е просто комуникационен проблем", обясни Кънев.

Относно министъра на културата Вежди Рашидов той заяви, че десните избиратели са изключително разтревожени от министър Рашидов.

"За нас гласуват стотици хиляди хора, свързани с културата. И обратната връзка, която получаваме, е, че има проблеми с управлението на недвижимото културно наследство, а другия е свързан с проблемите около Класическата гимназия в София. Получавам унищожителни реакции за политиката на Министерството на културата и виждам, че тя не се одобрява от десните избиратели", коментира още съпредседателят на РБ.

Като отличници в кабинета Радан Кънев посочи министрите: Лиляна Павлова, Петър Москов, Даниел Митов, Христо Иванов, Теменужка Петкова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!