Йордан Михтиев, движение Заедно за промяна: Подкрепям Явор Божанков

OFFNews 29 октомври 2019 в 12:30 1104 0

Огромната цифра от 22 000 човека не са гласували в Горна Оряховица на местните избори. Имали са право на глас и не са го упражнили. Хората често казват, че са недоволни и искат промяна, но не полагат усилия, за да я постигнат. 

Всеки смята, че нищо не зависи от него и предпочита да е пасивен, вместо да участва в решенията за собствения си живот, заявява Йордан Михтиев от "Заедно за промяна", цитиран от пресцентъра на БСП. 

Последствието от това е лошо - когато отвратените не гласуват, управляват отвратителните.

Предстои балотаж за кмет на общината. Дали ще позволим някой друг да определя бъдещето ни?
Днес имаме реален шанс в нашата община да се случи тази промяна и приемственост между поколенията- като дадем шанс на Явор Божанков и го подкрепим за кмет. В неделя трябва да спечели истински достоен кандидат, допълва Михтиев.  

Ако трябва да нарека Явор Божанков с една единствена дума, бих я формулирал така – ПРОМЯНА! Добрият български управленец трябва да бъде не само добре образован, харизматичен, открит и последователен. Той трябва да съумява да демонстрира отговорност и откритост в ежедневното общуване с гражданите. Божанков носи тези качества.

Подкрепям го и заради сходството в управленските ни програми по отношение на по-доброто административно обслужване, подобряването на инфраструктурата, чист въздух и справяне с демографския срив.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна