ГЕРБ за шефа на ДАИ: Не разпъваме чадъри над никого

Арестуваният Цветанов бил нещатен сътрудник на депутат от ГЕРБ, твърди Кадиев

ОFFNews Последна промяна на 31 март 2016 в 16:41 3178 26

Цвета Караянчева

"ГЕРБ не опъва политически чадъри над никого и за нищо".

Това каза зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева по повод ареста на шефа на ДАИ Цветелин Цветанов.

„Моля компетентните органи да си свършат работата и да се произнесат по въпроса. Ако има нещо, нека да се сезират и да се стигне до края на всичко това, което се случва в момента в ДАИ”, призова Караянчева.

Междувременно независимият депутат Георги Кадиев алармира, че до вчера в регистъра на нещатните сътрудници в парламента е фигурирало и името да арестувания шеф на ДАИ. Днес обаче информацията е изтрита от регистъра. Според Кадиев Цветелин Цветанов е бил сътрудник на депутата от ГЕРБ Владислав Николов.

"Г-н Николов е депутат от Плевен, разбира се. После ми разправяйте, че ГЕРБ-Плевен не познава Цветелин Цветанов.
От днес тази информация е изтрита от сайта на парламента. После ми разправяйте, че Цецка Цачева няма нищо общо. Пълна боза", написа Кадиев в Facebook.

Той призова вътрешният министър Румяна Бъчварова да ги "арестува наред".

Караянчева коментира и изказването на Кадиев, че именно той е подал сигнала за корупция в ДАИ на премиера  Бойко Борисов.

"Кадиев може да си приписва тази заслуга за акцията в ДАИ, но аз, като зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБ, имах информация, че от три месеца вървят проверки и акцията ще бъде много мащабна. Това е изцяло работа на правителството и компетентните органи”, каза тя.

Тя заяви още, че назначението на шефа на ДАИ по никакъв начин не е свързано с председателя на парламента Цецка Цачева, както по-рано каза Кадиев. "Цачева по никакъв начин не е номинирала, предложила или протежирала Цветелин Цветанов”, добави Караянчева. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.04 2016 в 12:09

Кое по-точно е 'лъжа', миризливо костококче?

Лъжа ли е, че Луканов раздаде куфарчета и разпореди на икономическата номенклатура да се стяга за либерализация? Лъжа ли е, че всички номенклатурчици си направиха фирми и изкупиха по нареждане и на предлиберални цени каквото можаха? Лъжа ли е, че либерализацията я направи икономическия екип на Попов по плановете на Луканов? Лъжа ли е, че тоя същия екип беше от Луджев, Костов, Пушкаров, Добрият вълк Лупи, Папаризов и Масларова? Да пускам ли видео с новините от заседанията на кабинета?

02.04 2016 в 23:29

№24-Такива долнопробни ,опашати ,ченгесарски лъжи съм чела само в помиярския,ченгесарски вестник "труТ" на тошо тошев-бора!...После се чудим как е изопачена и "изкривена" и най-новата ни история...също като в криво огледало!Всички ченгета от ДС прописаха трилогии на тема какво е било след 1990 година,само че изкривена през техния поглед-кеворкян,тошо тошев-бора,антон тодоров,даже и петър стоянов.Всичките ТЕ са убийци на истината!Активно мероприятие на ДС!

02.04 2016 в 06:43

За родените след 85-а, напомням: през 90-та, докато викахме долобекапе из площадите, Луканов направи три неща: раздаде куфарчетата с пари, приватизира клоновете на БНБ и търговските банки и нареди на икономическата номенклатура да приватизира каквото движимо имущество можеше да се гепи от соц. заводите и да се готви за шокова 'либерализация'.

Костов, Луджев, Пушкаров, Папаризов и Масларова в екип под началството на технически 'независимия', но червен и в червата адвокат Димитър Попов (пукяса ненаказан миналата година), вдигнаха цените 20 пъти за една нощ и оставиха популацията да се оправя както знае. Техните, разбира се, бяха готови.

Така се случи първото голямо костово ограбване на популацията.

02.04 2016 в 06:24

Е, не, това е 'сламен човек'. Не ми приписвай неща, които нямат отношение към това, което казвам и не замазвай прегрешенията на вашия светия.

Костов не е 'виновен' за ДПС, той никога не е взимал решения на такова високо ниво. Костов работеше против Филип Димитров, плетеше интриги в СДС да го разкара и да му седне на мястото.

Костов като част от икон. номенклатура има някаква отговорност и за Лукановата зима, но малка.

Костовата първа голяма вина е в изпълнението на втората част от Лукановия план за обогатяване на комунистическите функционери в началото на прехода - шоковата 'либерализация' - по времето на кабинета Попов.

01.04 2016 в 23:02

Да!Костов е виновен за това,че ДС създаде дпс,а те свалиха правителството на Филип Димитров,като набързо преминаха в лагера на бсп!Костов е виновен за лукановата зима,която вдигна инфлацията 10 пъти и изяде заплатите и пенсиите!Костов е виновен,за комунистическите грабежи и разпродаването на инвентара в комунистическите предприятия,които и без това не работеха още при попов/Не купувайте ,братя/!Костов е виновен за земетресенията,за глобалното затопляне,за метеоритните потоци,които удрят земята,а също така е виновен за наводненията,за изригванията на вулканите и за войната с ДАЕЖ!!!

01.04 2016 в 22:10

"Едно си баба знае ,все това си бае..."

Ко да праим, като такава е тъжната истина?

Беше ли Костов номенклатура преди десети? Беше, низша, академична, но - номенклатура. Учил два пъти в СССР, такива работи не ставаха случайно.

Набута ли се на Кръглата маса откъм Кръстьо Петков Луканов? Набута се.

Премести ли се неусетно към СДС с побутване от Карлович? Да, разбира се.

Назначи ли го комунистическия парламент за премиер под Попов? Разбира се, с Луджев и Пушкаров.

Ебнаха ли майчицата на пенционерите със скока на цените? И още как.

Прави ли Костов интриги срещу Филип Димитров по време на първото правителство, вместо да си гледа работата и да стабилизира икономиката? Ухаа и още как, въртеха се планове да се разкара Димитров, за да се отвори път Костов да стане премиер.

И така нататък, по списъка по-долу.

Костококите колкото и да се напъвате да фантазирате и да плюете по фактите, те си остават факти.

А вие си оставате секта.

01.04 2016 в 21:53

Едно си баба знае ,все това си бае...така ли са ви учили в Симеоново?Всичко ,което пишеш са опашати ,ченгесарски лъжи,а НЕ факти!Половината седесари се оказаха с досиета на доносници от ДС.Като георги марков унгареца ,който сега се е долепил до борисов,като рибите лоцмани ,които чистят кожата на китовете от паразити :)

01.04 2016 в 16:44

Като опрехме до фактите по делото, костококите веднага преминаха на клетви и декларации - "костов е най-великия, най-способния, най-пекания".

Но няма обяснение на факта, че при Костов нямаше лустрация, че костовата приватизация направи от хора с дебели комунистически корени като домусчиев, оги донев и свинята от каолиново мултимилионери. И то от приватизацията на 'фалирали' социалистически заводи.

Срещу малка комисионна :)))

Няма обяснение и за назначаването на убиец за главен прокурор.

Няма обяснение за унищожението на СДС.

Само факти ;)

01.04 2016 в 11:37

№ 15-ментори на бойко борисов са генералите от ДС -бриго аспарухов знае повече по този въпрос.Друг ментор на тиквоча е георги първанов-агент гоце...

01.04 2016 в 11:22

№ 15-каквото и да кажеш все е лъжа и глупост.Костов си остава единственият почтен,интелигентен и смел,способен да прави качествени ,бързи реформи политик.Ако беше наистина човек на луканов или агент на ГРУ както упорито лъже ченгесарската преса щеше да е на "почит"като агент гоце ,или като агент сава например...Нали знаеш-"Свестните у нас считат за луди..."А престъпниците,агентите на ДС ,олигарсите ги наричат лицемерно "господине"и им целуват подметките(меко казано)!