ГЕРБ се прицели в атакиста Димов, нахлул в „Нова телевизия“

Елица Мартинова 09 януари 2014 в 15:10 5773 13

Атакистът Димитър Димов, докато държи сметка на Виктор Стоянов в сградата на "Нова телевизия"

ГЕРБ ще инициират отстраняването на депутата от партия „Атака“ Димитър Димов от поста заместник-председател на Комисията по здравеопазване в Народното събрание.

Това заяви пред „Фокус“ бившият здравен министър в кабинета на ГЕРБ Десислава Атанасова.

По думите й поведението, което Димов демонстрира вчера в сградата на „Нова телевизия“, е несъвместимо с поста му на зам.-председател на комисията.

„Надявам се, че такова поведение не би се толерирало от другите зам.-председатели на комисията – Тунчер Кърджалиев от квотата на ДПС и Емил Райнов от БСП, и от самия председател Нигяр Джафер“, каза бившият министър.

Атанасова посочи, че ГЕРБ ще търси съдействие от ръководството на здравната комисия за отстраняването на Димитър Димов от зам.-председателския пост.

В сряда вечер депутатите от „Атака“ Димитър Димов, Илиян Тодоров, Калина Балабанова, Деница Гаджева и Миглена Александрова нахлуха в сградата на „Нова телевизия“, за да причакат гостите в предаването на Милен Цветков. Яростта на националистите бе провокирана от това, че в началото на гостуването си двама от тях бяха с маски на Волен Сидеров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!