Quantcast

ГЕРБ се прицели в атакиста Димов, нахлул в „Нова телевизия“

Последна промяна на 09 януари 2014 в 15:10 5151 13

Атакистът Димитър Димов, докато държи сметка на Виктор Стоянов в сградата на "Нова телевизия"

ГЕРБ ще инициират отстраняването на депутата от партия „Атака“ Димитър Димов от поста заместник-председател на Комисията по здравеопазване в Народното събрание.

Това заяви пред „Фокус“ бившият здравен министър в кабинета на ГЕРБ Десислава Атанасова.

По думите й поведението, което Димов демонстрира вчера в сградата на „Нова телевизия“, е несъвместимо с поста му на зам.-председател на комисията.

„Надявам се, че такова поведение не би се толерирало от другите зам.-председатели на комисията – Тунчер Кърджалиев от квотата на ДПС и Емил Райнов от БСП, и от самия председател Нигяр Джафер“, каза бившият министър.

Атанасова посочи, че ГЕРБ ще търси съдействие от ръководството на здравната комисия за отстраняването на Димитър Димов от зам.-председателския пост.

В сряда вечер депутатите от „Атака“ Димитър Димов, Илиян Тодоров, Калина Балабанова, Деница Гаджева и Миглена Александрова нахлуха в сградата на „Нова телевизия“, за да причакат гостите в предаването на Милен Цветков. Яростта на националистите бе провокирана от това, че в началото на гостуването си двама от тях бяха с маски на Волен Сидеров.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.01 2014 в 22:24

Явно, според "тежката артилерия" на ГЕРБ, този уврежда здравето на българите с проявите си и поради това, не бива да е в здравната комисия. Аз пък, не разбирам причинно-следствените мозъчни дейности на Деситу-тежката гаубица. Тоз може да е много прост, ама това не беше критерий за компетентност при Герберите (ба, даже напротив), та затова съм шокиран от изявлението.

09.01 2014 в 19:32

*да се чете бисеров, извинете, че поомазах вица... то защото се смея наглас :):):)

09.01 2014 в 19:29

Сидеров: на трена за Советского сваза съм стоп че радим на газопровода стоп йебем ти мамицу, цонев нон-стоп

09.01 2014 в 18:25

сидеров поздрави от сейшелите точка цяла нощ те чаках на гарата точка стига си се заплесвал по разни протести точка тук никой не протестира точка няма отровни змии точка чакам те на бара точка парола:товарете портокалите в бурета точка

09.01 2014 в 17:45

Болния е ясен, ама не мога да разбера малката близалка какво прави в студиото на Нова?

09.01 2014 в 17:41

ГЕРБ навремето си били играли заедно с Атака.
Добре.
От това следвало, че сега не бива ГЕРБ да играят против Атака.
Е ако това е добре - то не би трябвало да съществуват разводи. Или изобщо хора, които преди това са били в добри отношения, да се карат в последствие. Как така ще се караш с някого, с когото до вчера си бил приятел, а?

09.01 2014 в 16:37

ГЕРБ са лицемери и нечестни политически играчи. Възползваха се от Атака през първата половина на предишния си мандат, обаче след това започнаха кампания против тази партия. Това се нарича политически двуличие.
=========================================================
Алоо Тролетариата,да ви ожали човек.
От ден на ден екстрементите на вашите "лидери" които се налага да поемате орално стават все по-големи и по-големи.
Не мога да промея какъв ологофрен трябва да бъдеш,та да защитаваш жалки отрепки като Бялата Златка.Та дори и срещу заплащане.

09.01 2014 в 16:37

Засрамете се,как може да избирате такива кретени за депутати.Народе,много си тъп и напълно заслужаваш това което ти се случва.

09.01 2014 в 16:07

ГЕРБ са лицемери и нечестни политически играчи. Възползваха се от Атака през първата половина на предишния си мандат, обаче след това започнаха кампания против тази партия. Това се нарича политически двуличие.

09.01 2014 в 16:05

Този индивид от глутницата на батака Димов е по болен и от Болен.