Ген. Атанасов: Борисов се опита да разколебае хората да се ваксинират, къде е прокуратурата?

Ружа Райчева 25 октомври 2021 в 13:18 7581 0

Снимка Стопкадър Фейсбук

Вчера чух бившия премиер Борисов да заявява, че ваксините, с които се имунизира населението, са с изтекъл срок на годност. Това не е вярно и бе опровергано от Министерството на здравеопазването.

Това заяви съпредседателят на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов по време на живо включване от Кюстендил на официалната страница на коалицията във Фейсбук. Според него става дума за тежка провокация и престъпление срещу здравеопазването:

"Питам къде е прокуратурата, защо не реагират и останалите социални обществени слоеве срещу това? Най-сериозният механизъм за противодействие на коронавирус кризата е именно ваксинацията. Борисов по този начин се опитва да разколебае хората."

Ген. Атанасов представи водача на листата на демократите в Кюстендил Николай Табаков:

"Тук наш водач е Николай Табаков, почтен човек известен в района, който заслужава подкрепа. Нека имаме народен представител, който да бъде в постоянна комуникация с вас."

По думите на ген. Атанасов в следващия парламент ДБ ще работи основно за това да бъде извадена държавата от тежката политическа криза, защото именно тя влияе на всички останали сектори в страната.

Самият Табаков се представи като "артист и свободен човек".

"Призовавам ви да гласувате за нас, изберете нашата листа, в която има много достойни хора. Имаме шанс да излъчим и ние представител от областта. Упорито качваме процентите нагоре, доверете ни се и гласувайте за "Демократична България", обърна се към избирателите Николай Табаков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика