ДПС: Категорични сме, че вече има разлом между Цветанов и Борисов

OFFNews 12 септември 2018 в 21:27 10233 1

Йордан Цонев

Ние от две седмици имаме извор на нестабилност и в ГЕРБ, основния политически субект. Разногласията между Цветанов и Борисов вече са публичен факт - категорично, заяви пред bTV депутатът от ДПС Йордан Цонев.

Погледнете как реагира парламентарната група на ГЕРБ на промени, как се правят опити да бъде бламирано едно решение. Разбира се, авторитетът и волята на Борисов все още надделяват. Но това не означава, че вече - дори с просто око - не може и не трябва да се види едно различие. Има разлом, категоричен е Цонев.

Нашият извод е, че в управляващата коалиция вече има втори източник на нестабилност - не само "малката коалиция", но и голямата партия, каза депутатът от ДПС.

Според него "малката коалиция", тази на „Обединените патриоти”, е другият източник на нестабилност - "агресивна тричленка, извор на агресивно говорене".

ДПС ще гласуват против оставките на министрите Нанков, Московски и Радев.

Ние сме против кабинета, против тази коалиция и против всякакви рокади, които няма да доведат до нищо, каза още Йордан Цонев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

1

Чушков

18.09 2018 в 17:16

Мента,не ни пращай в глух коловоз! Дали има разлом между двамата,няма никакво значение,защото няма да доведе до разлом,между ДПС и ГЕРБ!Сърбате от една копанка и си бъркате по дупките....
 
X

Да помогнем на украинските деца!