ДПС: Ако държахме службите, нямаше да са в това състояние

Offnews 12 март 2015 в 08:39 4687 13

Мустафа Карадайъ

"Ако внушението, че ДПС държи службите, беше вярно, то те нямаше да бъдат в това положение. Щяха да са в много по-добро."

Това заяви организационният секретар на ДПС Мустафа Карадайъ в ефира на Нова телевизия.

Карадайъ беше първият делегат на партията, който обезвреди и нанесе тежък побой на атентатора на Ахмед Доган Октай Енимехмедов.

Организационният секретар заяви, че Доган е в отлично здраве, а щом са започнали спекулации около това дали е болен, или не, то това значи, че почетният лидер на Движението явно липсва на обществото, политиката и анализаторите.

Според Карадайъ навсякъде в службите има проблеми - от районните управления до ДАНС.

"Нека си изградим цялостната картина. Дайте да видим резултатите от дейността на службите. За съжаление ДПС не е допускана в тази система", каза Карадайъ.

Той даде още и диагноза на говоренето в парламента срещу ДПС, като го нарече "шизофренидно".

"Ако тръгнем от времето на крадливата приватизация и до днес, то се говори за едно и също - махане на ДПС от обществения живот, забележете, а не от политиката. 14 години по-късно се говори пак същото. С това говорене обаче те се въртят около 4% на изборите", каза Карадайъ.

Според него в ДПС са най-добрите държавни експерти и за това е нормално Движението да се цели в първото място на изборите. Ние се целим към всички български граждани. Всеки скоро ще иска ДПС за една добра държава. "Дори вие ще поискате да сте ДПС", обърна се Карадайъ към водещата Ани Цолова.

Организационният секретар на ДПС коментира още и запалването на партиен автомобил пред централата на Движението в София.

"Колата бе запалена, а централата нападната от езика на омразата."

Карадайъ се обърна и към Радан Кънев, който преди дни нарече Движението "мафия".

"Не може мен да нарича мафия, нека той се погледне в огледалото. Не може да нарича хората, които могат и знаят как да управляват мафия. Аз съм ДПС", завърши Карадайъ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!