ДПС: Ако държахме службите, нямаше да са в това състояние

Offnews Последна промяна на 12 март 2015 в 08:39 4128 13

Мустафа Карадайъ

"Ако внушението, че ДПС държи службите, беше вярно, то те нямаше да бъдат в това положение. Щяха да са в много по-добро."

Това заяви организационният секретар на ДПС Мустафа Карадайъ в ефира на Нова телевизия.

Карадайъ беше първият делегат на партията, който обезвреди и нанесе тежък побой на атентатора на Ахмед Доган Октай Енимехмедов.

Организационният секретар заяви, че Доган е в отлично здраве, а щом са започнали спекулации около това дали е болен, или не, то това значи, че почетният лидер на Движението явно липсва на обществото, политиката и анализаторите.

Според Карадайъ навсякъде в службите има проблеми - от районните управления до ДАНС.

"Нека си изградим цялостната картина. Дайте да видим резултатите от дейността на службите. За съжаление ДПС не е допускана в тази система", каза Карадайъ.

Той даде още и диагноза на говоренето в парламента срещу ДПС, като го нарече "шизофренидно".

"Ако тръгнем от времето на крадливата приватизация и до днес, то се говори за едно и също - махане на ДПС от обществения живот, забележете, а не от политиката. 14 години по-късно се говори пак същото. С това говорене обаче те се въртят около 4% на изборите", каза Карадайъ.

Според него в ДПС са най-добрите държавни експерти и за това е нормално Движението да се цели в първото място на изборите. Ние се целим към всички български граждани. Всеки скоро ще иска ДПС за една добра държава. "Дори вие ще поискате да сте ДПС", обърна се Карадайъ към водещата Ани Цолова.

Организационният секретар на ДПС коментира още и запалването на партиен автомобил пред централата на Движението в София.

"Колата бе запалена, а централата нападната от езика на омразата."

Карадайъ се обърна и към Радан Кънев, който преди дни нарече Движението "мафия".

"Не може мен да нарича мафия, нека той се погледне в огледалото. Не може да нарича хората, които могат и знаят как да управляват мафия. Аз съм ДПС", завърши Карадайъ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.03 2015 в 23:27

Ако службите ни бяха наред, отдавна щяхме сме да сме забравили за доган и шайката му; а етническите турци нямаше да са бедни, експлоатирани роби на местните депесарски васали.

12.03 2015 в 12:17

Не знам дали наглеца-депутат от движението само за права и никакви задължения ДПС Мустафа Карадайъ е чел Фройд,по-скоро не, но уважаваната от мен журналистка Ани Цолова сигурно го е чела. В непрекъснато бликъщия от ирония Карадайъ , очи светеха неуважително към жената и майката г-жа Цолова. Сексуалният подтекст в думите му „вие сте само за ДПС и трябва да сте в ДПС” личаха определено просташки сексуани намеци на селянина от Борино. Опитите му да бъде уязвена и иронизирана Цолова, необяснимо защо бяха подминати от г-жата с дълъг опит в поставянето на мястото му на подобни селски хитреци, които след като 25 години бяха в управлението на страната ни докараха до това дередже отново се опитват най-нагло и безцеремонно да заявяват апетитите си за цялата власт в държавата. Карадайъ беше достатъчно нагло да заяви, че ДПС трябва да има присъствие( Забележете ДПС не турците) във всички тайни служби. С това той се издаде, че всъщност важното е ДПС да контролира тайните служби, а не дали има турци.Апропо и сега в българските тайни служби има достатъчно турци. Г-жа Цолова е много активна и ясно и личи неприязънта към друг един наглец Николай Бареков, а сега беше плаха и едва ли не и беше вменена вина, че не е човек на ДПС(странно от къде Карадайъ знае какви са пристрастията на г-жа Цолова и от къде знае за кого е гласувала).Този наглец отдавна говори с ирония и презрение не само към Ани Цолова, а към всички българи и български партии. Той е един от хората, който отвръщава българите от политическото говорене, на което толкова много държи неуважаваният г-н Мустафа. Г-н Местан озаптете си Карадайрчетата, защото не Радан Кънев и Бойко Борисов, а точно те сеят омраза, будят неуважение, антисимпатия и недоверие. И точно те могат да подпалят къщата на България.

12.03 2015 в 11:18

Ако имаше български служби депесарите нямаше да са толкова нагли, ама първо службите разбиха, после ракетите нарязаха и накрая мангалския им вожд взе да разпределя порциите в държавата. А този да не знае български явно е турският генерал-губернатор, почетния им вожд е само за парлама и за това дори не го пускат вече извън сарая. Не са ни прекръстили още на Булгаристан само поради геополитически причини, най-вече да не се замислят германците дали скоро няма и те да се превърнат в Германистан.

12.03 2015 в 10:42

Чиба в Анадола, псе!
Докато не научиш български. А после - на съд.

12.03 2015 в 10:30

Ангеле,прав си ,но това е "видимата"част на този айсберг д/П/с...За да дърпат конците в МВР ,че дори в правосъдието не е нужно да имат министър там.Те си имат послушни и предани служители на всякъде...че дори в медиите-като прословутият дЕЕлян пЕЕвски...например.

12.03 2015 в 10:21

Глупости. До тук ДПС държаха основно земеделието, околната среда и дърводобива. И трите ми се виждат покъртително зле-голяма част от обработваемата земя в Република България не се обработва, околната ни среда е много замърсена, а публична тайна е, че дърводобивът е предимно незаконен.
На какво основание ДПС предявяват претенции, че биха се справили по-добре със службите? Кой пример могат да дадат за постигнат добър резултат?
За справка:
Министри от ДПС
26.05.2013-06.08.2014: Околна среда и води, Младежта и Спорта
27.07.2009-21.02.2013:---
17.08.2005-27.07.2009:бедствия и аварии, земеделие и гори, околна среда и води, земеделие и продоволствие
24.07.2001-17.08.2005: земеделие и гори
21.05.1997-24.07.2001:---

12.03 2015 в 10:19

И да допълня само...какво ли го чака за напред този кАрадайъ?Не се ли сеща,че който се доближи твърде близко до "учителя" доган/агент сава/,рано или късно му ИЗГАРЯТ крилцата...и извършителят остава "неизвестен"...

12.03 2015 в 10:13

Точно обратното-службите са в това състояние защото Д/П/С се е окопало в тях.Точно ченгесарското д/П/с имат интерес службите да са в ТОВА състояние...всеки може да си обясни защо...До кога българският народ ще гласува за ченгетата в политиката...Докато ДС дърпа конците зад кулисите ,България все ще се люшка,като в бурно море,все ще я дърпат към пУтин,техните фирми още ще строят "Южен поток",монополистите ще контролират пазара,икономиката няма да върви напред...Те имат ИНТЕРЕС от всичко това.Беден и невеж народ се управлява най-лесно и ТЕ ще забогатяват все повече!..ТЕ отлично си играят ролята в този театър!..права и свободИ!...Ирония на съдбата...

12.03 2015 в 09:53

... и яз тука съм съ снабдиль съ най-високътъ испиртьзъ... Испиртизооо, ила тука ма, да тъ видът ква си високъ ма... тия фъшиститье, деть викът чи нимой дъ читъ... (либерален алианс - със еврофередже фердже, о-ле! ;)

хахахахахахаха

12.03 2015 в 09:51

КОНСТИТУЦИЯ НА Р БЪЛГАРИЯ:
ЧЛ.11(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.