Дончева: Смятат ли в Младост, че могат да възложат на една фризьорка управлението на тяхната община?

Наказателният процес не е предпоставка за простотии по време на акция, заяви лидерът на Д 21

OFFNews Последна промяна на 22 април 2018 в 11:16 15207 5

Наказателният процес в никакъв случай не е предпоставка за извършване на простотии по време на акция. Това са норми и регламенти, които са необходимо формални, за да сме сигурни, че се събират доказателства, а не се правят уйдурми, и че съдът ще се произнася, спазвайки принципа на непосредственост и ще му се представят доказателства, а не разкази на оперативни работници.

Това заяви лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева по БНР, като анализира акцията по задържането на кмета на "Младост" Десислава Иванчева в центъра на София. Самата акция като действия, продължителност и посегателство върху права може да бъде извършена по друг начин и за това няма никакви пречки в закона, категорична бе Дончева. „Къде ще се броят парите и как ще вържем обстоятелството, че са броени тези пари, които са намерени в колата. Имате поемни лица, възможности за снимане на всичко, което се случва. До вас е Министерството на младежта и спорта – държавна сграда с широко фоайе. Има начин, по който да се върже, че точно тези пари се броят във фоайето. Госпожа Иванчева, Петрова, Петкова да се премести там, да направите процесуално-следственото действие в непосредствена близост и да не спирате движението за шест часа, да не се разправяте по този начин“, обясни тя. 

Освен добрият протестиращ, Иванчева е фризьорка. Смятат ли жителите на "Младост", които са учители, лекари, университетски преподаватели, военни, служители на полицията и каквото искате още като професии – смятат ли, че могат да възложат на една фризьорка управлението на тяхната община? Тоест няма нито едно работно място в тази община, което тя би могла да упражнява, но вие й дадохте властта тя да „управлява“ общината", обърна се към гласоподавателите Татяна Дончева. 

"Когато ние рекрутираме на различни властови позиции хора, които нямат никакъв хабер от работата, за която ще отговарят, те освен да организират получаване на подкупи, друго няма да направят", коментира лидерът на Д 21. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3217

8

zuljin

22.04 2018 в 19:04

"Когато ние рекрутираме на различни властови позиции хора, които нямат никакъв хабер от работата, за която ще отговарят, те освен да организират получаване на подкупи, друго няма да направят"

Така е, затова ли цялата власт и администрация са пълни с МИЛИЦИОНЕРСКИ КАЛИНКИ?

4099

7

Nelumbo

22.04 2018 в 17:05

Ами щом може пожарникар да управлява държавата, защо да не може фризьорка да е кмет?

7823

1

kokoten

22.04 2018 в 11:53

Правилно,г-жо Дончева...софиянци са известни със своята изключителна тъпота и упорство,от Софиянски през ББ,та до сега....дано се поучат,ама надали....
 
X

Парламентът на живо